Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Dottore
  • matobj
  • micro
  • A7ibaba
  • eagleone
  • zorkajovanovic
  • dabiggie
  • xbubbakx
  • t_i_n_a
  • ivana1989
  • NotoriusBIG
  • Wikiboo4
  • Beli
  • icanic
  • Dodo
  • Ivana555
  • olymp
  • nix1001
  • corpsebride
  • LordShigi

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Iphone nece da se upali
  • Imam 3gs iOS 4.0.1 jb-an je... bio sam instalirao neku aplikaciju iz cydie i iphone mi se bio smrzao, i napravio sam reset, i sad kad se boota bude onaj apple-ov logo i dugo se boota i onda samo se ugasi i opet tako cijeli vrijeme.. sta da radim? hitno!! :(
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 16:03:52
  • 5 Komentara sorted by
  • jesi probao restore?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • kako da ga napravim kad se uopce nece da upali?
  • stavi ga u DFU mode.
    - uštekaj ga u komp
    - ugasi ga držanjem power gumba
    - drži power i home gumbe istovremeno točno 10 sec
    - pusti power ali i dalje drži home dok itunes ne prepozna iphone
    - dobiti ćeš poruku u itunesima da je prepoznat iphone u recovery modu i tad ćeš ga moći restorati
  • uopce nece da ga stavi u dfu mode, kad idem to raditi opet se ide bootati i opet nece..
  • evo uspio sam sad nekako, evo radim restore, valjda ce uspiti :) Hvala ti! ;)