Znaci nema problema s njim, jer mi u biti treba samo za photoshop i zelio bi probat FCP. sta vise trazim to sam manje pametan jer neki govore ka ti, neki da je neiskoristiv i da uzmem celerona e3300 i tako u krug. Inace koju verziju PS-a koristis? Extreme je ova divota: http://www.photokina-show.com/news_images/00365_sandisk_extreme4_card.jpg a kako imam 8GB+ kartice uletit ce unutra PCI firewire :D
chuspy said: Znaci nema problema s njim, jer mi u biti treba samo za photoshop i zelio bi probat FCP. sta vise trazim to sam manje pametan jer neki govore ka ti, neki da je neiskoristiv i da uzmem celerona e3300 i tako u krug. Inace koju verziju PS-a koristis? Extreme je ova divota: a kako imam 8GB+ kartice uletit ce unutra PCI firewire
Photoshop CS5, ali PCI kartica ti neće puno pomoći jer nema pci utora, jednostavno je premali, nemožeš vjerovati koliko je to unutra stisnuto(a temperatura max. 61).
Ako ti treba za neki profi rad(a tako izgleda sudeći po karticama i brzini koju trebaš) možda bi ti neki rabljeni MacMini bio bolji izbor.
ma ne treba mi za profi rad... jos, ali sam mislio kad ga vec imam da ga i iskoristim....