Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• jedan.tamo
  • Carp
  • DjBeNI
  • Darian
  • Jose233
  • Boom-Apps
  • aladin
  • Jaksa
  • Cozmika
  • berta
  • Chelavy
  • nunu
  • rak21
  • Zuja
  • iVar87
  • danijelklcom
  • ivana1989
  • bignjato
  • C R O W
  • vasi

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kako instalitalirati Windows 7 na apple
  • Ovako ja imam od appela računalo i trenutno imam na njega instaliran Windows xp.Pokušao sam nekoliko puta instalirati na njega Windows 7 i tjekom instalacije mi se pojavi eror!Stvarno neznam u čemu je problem.Molim sve koji znate i imate iskustva s tim da mi pomognete.
    Unaprijed Hvala!
    Post edited by Unknown User at 2010-08-17 18:34:18
  • 9 Komentara sorted by
  • Kakav eror na kojem djelu.. I sl. Moraš malo više opisat previše je opcenito.

Možda ti je mac jednostavno ljut što ne koristiš osx :P
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • imam MACBOOK PRO 3.00GHz, 2 gb ram, NVIDIA GEforce 7300 GT(256 ),410 GB.

Kod instalacije windowsa 7 eror mi se pokaže pred kraj instalacije kada piše setting up your desktop pojavi se sve plavo i piše eror!
    Inače imam više računala u kući (drugi proizvođači) i na sve sam instalirao windows 7 ali na ovog nemogu!
    Možda za njega ima posebna vrsta windowsa 7!
    ja imam Windows 7 ultimate.
    stvarno neznam!
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • Jel možda znate gdje da skinem Mac OS X v10.6 i koliko ima GB? 8-)
  • U bilo kojem Apple ducanu :p 200-ak kn, zapravo prokleto jeftino :)
    MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • E mogu to skinuti preko torrenta?
    Imam ja orginal mac os x ali par puta sam ga instalirao i više ga nemogu instalirati! :| neznam zašto
  • Koliko kužim, ti na MacBooku imaš instaliran samo Windows XP, a OS X si deinstalirao. Za to si mogao koristiti i neki jeftiniji laptop. Vjerovatno moraš koristiti druge opcije kod butanja OS Xa. Tu nisam doma, pa ti možda netko drugi može pomoći. Da i malo se uozbilji ! :D
  • gdje mogu skinuti preko interneta Mac OS X v10.6? :roll:
  • na to ti nitko nece odgovorit posto ovaj forum ne podrzava piratstvo. kupi disk za +-200kn.
    iPad 3 | iPhone 4
This discussion has been closed.
← All Discussions