Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• icanic
  • krkljan
  • A7ibaba
  • MBSxDesign
  • kriksy
  • Irencica
  • mijat3108
  • vanja
  • marinkekac
  • wired
  • deanmilisic
  • User
  • MCblackie
  • TataSinke
  • JagicNikola
  • BAXA
  • Tomek
  • jigMsaw
  • gadafi
  • exy

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Nadogradnja foruma i promjena aplikacije
  • Što je ovo?

Ovo je novi MacKorisnikov forum u beta fazi, napravljen na Vanilla 2 forum engineu. Novi je forum postavljen kako bi osvježili sad već 3 godine staru aplikaciju i olakšali korištenje u moru postova.
    Tokom sljedeća dva dana trajati će intenzivno testtiranje, nakon čega ćemo donijeti odluku hoćemo li ga zadržati ili ne.

Što je novo?
    Puno toga. Krenimo prvo od dobrih stvari:
    - bolji pregled kategorija
    - ljepša tema :P
    - rangiranje i pregled postova
    - bolji search
    - automatsko prikazivanje videa i slika (samo u post upišite link, a aplikacija će učiniti ostalo)
    - automatsko citiranje (samo odaberite željeni tekst i kliknite na Quote)
    - potpuna podrška za Markdown umjesto bbcode-a
    - tagiranje diskusija

Što nedostaje:
    - Prikaz samo novih postova
    - Hrvatska lokalizacija (u izradi)
    - vaši avatari (morati ćete ih ponovo postaviti)

Imate li pitanja ili bugova za prijavu, postajte ih u threadu o migraciji.
    Post edited by tmilovan at 2010-08-21 12:29:52
    Admin
  • 5 Komentara sorted by
  • vracajte stari forum!
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Definitivno druga tema, ako nista drugo onda bar s drugacijim bojama.
  • Mislim da je migracija na Vanilla platformu dobar potez, tema mi je malo nepregledna, ali to je vjerojatno samo u fazi prilagodbe.

Jedino što mi nedostaje sa starog foruma je opcija za pregled novih postova (http://www.mackorisnik.com/forum/search.php?search_id=newposts).
  • Ja se baš i ne mogu snaći na novom forumu. Malo mi je sve nepregledno. Možda da je neka druga tema?
  • Hehe, boja lososa nije kul :)
    Admin
This discussion has been closed.
← All Discussions