Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• supertovar
  • ninja1204
  • Dottorre
  • Rusty
  • icanic
  • ameliepoulain
  • deimos
  • smugl3r
  • montypirate
  • Cvetna
  • rubalba
  • iVlad
  • CooL
  • obscured by clouds
  • shuffle
  • imaticx
  • gadafi
  • Dr Beast
  • tr00pa
  • borostef

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kako koristiti novi forum?
  • 310 Komentara sorted by
  • Post edited by tmilovan at 2010-11-23 11:14:18
    Admin
  • Upst :) provjerim zašto je to tako kad stignem. Čitaj noćas :)

Post edited by tmilovan at 2010-11-23 11:30:11
    Admin
  • ja sam svakim satom sve yadovoljniji i puno toga se napravilo od onog početnog! :)

• ne razumijem sta fali promjeni? ovo mi je sad bas malo macovski, i kul :D meni je licno fenomenalno, treba samo malo navike i to je to...

MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • Ako nekome baš trebaju neki važni podaci mogu ih izvući, ali nemojte sad baš svi navaliti jer onda neću ništa stići.

Admin
  • full mi se sviđa ova diskretna pozadina. jako dobro. neka tako ostane

• matobj said: Di su sada sticky teme?

Skinuti su jer je lista na naslovnici bila preduga.

Admin
  • john_st said: el ima šanse da se dva stupca (diskusije lijevo i izbornik desno) malo prošire? ono, da zauzmu cijelu stranicu a ne da ima lijevo i desno praznog prostora koji ničemu ne koristi?

Ne. Preširoki tekst mi je oduvijek išao na živce jer je teško čitati kad su redovi teksta predugi :). Ovo tu je optimalna širina za današnje rezolucije.

john_st said: Jel moguće promijenit redoslijed zelenih "kućica" glasova, prati, komentara, odgovora, tako da prvi budu odgovori, a ostalo kako god? Pogled mi uvijek leti na prvu kućicu u redu i vidim da ima npr. 5 glasova a čitam da ima 5 odgovora umjesto njih 184

Vjerojatno je. Isprobam.

john_st said: nače, pomalo se navikavam na ovu vaniliju, ali malo mi smeta ukupan broj komentara po stranici. Od prijašnjih 10 sad ih je valjda 60 (nisam brojao, odokativno).

50 ih je. Mogu smanjiti naravno, ali činilo mi se da je praktičnije ovako. Uglavnom, smanjim za probu pa vidimo.

john_st said: Eto... Malo grintam uslijed sranja na poslu pa...

Bolje grintat po MacKorisniku, nego lupat po Macu ;)

Admin
  • dembow said: hoće li izgled foruma ostati ovakav ako se pokaže da je sve u redu?

Hoće.

Admin
  • triska said: m, ne znam kako je kod drugih, međutim ja moram dva puta kliknuti tipku "back", da bih se vratio iz teme. Isto je na Safari 5.0.2., i Firefox 3.6.7. a bogami i na iPadu.

Hmmm. Prvi put da vidim tako nešto. Probaj refreshati stranicu držeći shift pa, onda probaj opet back.

Admin