Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Tomek
  • gogsy7
  • ivicac1
  • Wikiboo
  • dnbstudio
  • AdoSel
  • andela
  • CooL
  • torik
  • th3ana
  • tequilla_HR
  • montypirate
  • mican
  • fishbone_hr
  • duk
  • juka28
  • SinkeSS
  • maxus
  • omakad
  • flixoni

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Grafika na Gigabyte G41M-ES2L
  • Stavio sam 10.6.4 na Gigabyte G41M-ES2L i sada nemogu nikako podesiti integriranu grafiku GMA 4500 dali je netko uspio to složiti?
    Znači normalno bootam i sve ali mi je rezolucija 1024x768x32 i nemogu ju mjenjati!

Trebao bih rezoluciju 1440x900x32 !

hvala
  • 2 Komentara sorted by
  • GMA 4500 je problematičan sa Snow Leopardom. U najboljem slučaju možeš dobiti promjenu rezolucije ali bez CI/QE.

Da razmisliš o nabavci neke grafičke?

• i promjena rezolucije bi me zadovoljila do kupnje nove grafičke! može neki HINT?

Post edited by CooL at 2010-08-20 10:04:20