Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• neo091
  • frosty89
  • websinger
  • OpiumTea
  • Žarko
  • route00
  • iPekica
  • apple99
  • _matija_
  • cyb
  • Nick
  • danijelp
  • iVar
  • Saby1978
  • nikolina
  • dkrt
  • adriaguide
  • vasi
  • monotag
  • jarloni

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Reinstall itunesa complet
  • E ovako,vec jedno 2 mjeseca imam problem s itunesima,a problem se ocituje u tome da na koji god iphone i koji god soft.pokusam staviti ,odvrti se od recimo 70 % i samo stoji ,nista se ne desava. Radio sam svasta,to jest skidao sam starije itunese pa pokusavao,pa opet novije pa ,sa 5 razlicitih iphona i razlicitih soft.i nikako nece. Zanimalo me dali postoji mogucnost da jednostavno nekako cijele itunese obrisem ,pa ih ponovo instaliram,ali kako? I sto ce mi se desiti s filmovima,aplikacijama i muzikom koji su na itunesima.?

Kkao da to napravim i sta misllte ,da li bi s time rijesio problem?