Imam par ideja za iphone (ipod touch) zbog kojih ne mogu da spavam. Nisam programer i nisam za taj posao. Firme poput inchoo i drugih većih prokramerskih tvrtki nisu za mene jer se oni bave sa velikim kompanijama ala Jutarnji,Večernji.. a ja nemam toliko novaca da bi ostvario ideje. Ako ima neko da mi želi napraviti app bio bih najsretniji a i mogao bih dalje spavati. App za kojim ludim je baziran na kalendaru koji bi se sinkao sa iphone kalendarom uz naravno još nekim opcijama za koje ne bih javno.
Tražim developera za izradu iphone aplikacije i plaćam ga za taj rad.
Da budem jasniji. Imam ideju i htio bih nekog pronaći ko zna to pretvoriti u aplikaciju. Znači ključ u ruke. Developeru jednokratna isplata a meni aplikacija. Pitam na forumu jer ću tu lakše naći ok likove nego u reminiranim firmama koje ne razgovaraju o poslu ako nemam 30.000 kn za posao. Mislim da je to malo previše.
Dakle ti imas ideju i zalis tu ideju predlozit nekom developeru? I zelis za to bit placen ili? xD
Ajd, posalji mi na mail sto ti treba i koliki je budzet pa cemo vidjet sta se da napravit. filip@me.com
I ja zelim vozit Lexus LFA, al mi mjesecni prihodi nisu dovoljni ni za pokrit troskove goriva, pa trazim nekog da mi bar pokloni auto. Jos kad bih nasao nekog tko radi na benzinskoj da mi natoci parsto litara tjedno bio bih najsretniji na svijetu.