Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Dalmit
  • cule901
  • iAnte
  • monty_pirate
  • Soffoklo
  • iron
  • Tomek
  • aladin
  • Graba
  • dpeji
  • gorila11
  • gsustek
  • wilson
  • wilijam
  • Mafija
  • Dottore
  • Darian
  • thefunkmaster
  • oki1993
  • Wiseguy

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Iskustva i pitanje :)
  • Ovako, razmisljam o stavljanju OSX-a na svoj PC. I sad me zanima hoce li to uopce radit, koji hackintosh software je najblji za mene i kako to sve zajedno radi nakon postavljanja... Nakon Googlanja cujem da kazu da sve radi dobro ali bojim se kak oce to na mojoj konfi radit... Pa da prijedjemo na stvar imam slijedecu konfiguraciju:

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ ~2.2GHz 2GB RAM ATI Radeon HD 2600 XT grafu

I ako mozete napisati kako se to kod vas "vrti" i jeste li imali kakvih problema...

• 1 Komentar sorted by
  • Najvaznija ti je maticna a to nisi naveo! Pogledaj gotove distribicija leoparda 10.5.8 IAtkos