Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• corpsebride
  • SkiSan
  • lejla
  • hrca10
  • Purger155
  • bionda
  • Klaudio
  • Nessie
  • mujagawudakhi
  • omakad
  • _matija_
  • kiwwy
  • ameliepoulain
  • mario_kevic
  • t_i_n_a
  • Zafarano
  • Pejo
  • e_FotografijaHr
  • JagicNikola
  • otkup mobitela

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Account i time machine
  • Pozdrav,

kako izbrisati drugi account, od prijatelja je, ciji je bio mac? I njegov i moj su administratorski, te u system preferences ne mogu uopce izabrati njegov account, ne mogu nista raditi s njim... hvala

drugo pitanje: imam WD my book eksterni na kojem se nalazi hrpa podataka, prije sam ga koristio na PC-ju, al radi normalno(mogu citati s njega i pisati na njega), format je MS-DOS(FAT 32- ako to sto znaci), al kad upalim Time Machine, obavezan sam sve obrisati prvo s diska kako bi mogao aktivirati TM... moze li se na neki nacin napraviti dvije particije na disku, da jedna sluzi za postojece podatke, a druga kao TM. I koliko je to uopce potrebno? Druga varijanta je da podatke sa eksternog prvo prebacim na komp, pa napravim TM... Sto je pametnije?

Hvala i pozz