Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Skorpio
  • Tunte
  • Hrco
  • switcher7
  • zhirafica
  • luciferred
  • iDanijel
  • demonic
  • Dexy
  • duk
  • Dariobo
  • Veyron
  • iVar
  • dannyded
  • DanijelMpower
  • dabiggie
  • mmike
  • jose34
  • ivicac1
  • vojnikpero

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Apple Event 01.09.2010
  • Apple Special Event

Novi iPod touch ce bit zanimljiv, al jos bi zanimljiviji mogli bit novi iPod shuffle i iTV :)

• 81 Komentara sorted by
  • Pa jel nije najlakše razliku skužit po tome ima li prorez za slušalicu iznad ekrana ili ne?

Games dont make people violent, lag does.
  • Haha, odustajem... ;)

Post edited by Pejo at 2010-08-30 15:08:43
  • ma treba tog stevu zamjeniti sa nekim iz koka kole

• Ja se iskreno nadam da ce biti i nesto vezano uz OSX, iLife i sl. vec mi je pk padova i ostalih "igracaka".

•  iMac | iPad | iPhone
  • Meni su uvijek izgledali isto. Izgleda da sam zabrijao. :)

Sada malo bolje gledam i kada su iPhone i Pod jedan kraj drugog, vidi se razlika. No, meni u živo je teško preoznati o kojem modelu se radi ako nisu blizu. Sada sam skužio kako ih razlikovati: po kromiranom dijelu oko telefona. To iPod nema.

http://blog.massmoca.org/wp-content/uploads/2009/09/iphone-ipod-touch-firmware.jpg

Nadam se da će na novom modelu razlika ipak biti očitija. No i ako ne bude, ja ću imati bijeli iPhone, tako da mi je svejedno... :)

• Pejo said: Sada sam skužio kako ih razlikovati: po kromiranom dijelu oko telefona. To iPod nema.

Prvi iPod touch nema, al oba novija imaju. Stvarno si totalno zabrijo.

• Post edited by Dottore at 2010-08-25 20:19:19
     iMac | iPad | iPhone
  • Nadam se pokoju vijest više o bijelom iPhoneu i možda potvrđivanje ili odbacivanje rumora za iPad 7". Čak bi mi bilo drago da kažu nešto i o isporuci iPadova.

Iako bi više volio vidjeti iPad 2, znamo da će ga objaviti tek u travnju, tako da to tada ništa o novom iPadu sa retina displayom i sa FaceTimeom...

• Dottore said: I neka nova Apple gitara prema slici na pozivnici :)

Ne neka, nego iGitara :D :D :D

• Nadam se da će biti nešto o iOS4 za iPad

 iMac | iPad | iPhone
  • Hmmm... A jutros čitam da je 6.9 koliko se sjećam, napisao sam u iPhone 4 temi...

iPod Touch 4 32Gb
  • MoschuS said: Ja se iskreno nadam da ce biti i nesto vezano uz OSX, iLife i sl.

iLife se podrazumijeva, ova gitara je sigurno zbog novog GarageBanda :)

 iMac | iPad | iPhone
  • Pejo said: Iako bi više volio vidjeti iPad 2, znamo da će ga objaviti tek u travnju, tako da to tada ništa o novom iPadu sa retina displayom i sa FaceTimeom...

Jako teško da ce izac iPad sa retina displayom (4 puta vise pixela od trenutne rezolucije iPada je skoro duplo više od iMac-a 27")... jedino ak nisu izmislili neki 10 puta jaci proc i barem duplo jacu bateriju :P

iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1
  • Kako je 2048x1536 px vise od 27" iMaca?

Al da, mislim da ce novi iPad imat ili 1.5 display scale ili neku skroz drugaciju rezu.

• Ma da, malo sam se preracunal, al uglavnom tu su negdje :) Nemoguce je da ce proc to pokrenut...

iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1
  • Ne vjerujem da ce iPad novi izaci, "tek" je ovaj izasao, nema sanse da ga predstave! ... bit ce iPod Touch, mozda shuffle i to je to.. itunes 9.5 ili 10 :) ... mozda Apple Tv novi...

 Moderator
  • EdSe said: Ne vjerujem da ce iPad novi izaci, "tek" je ovaj izasao, nema sanse da ga predstave! ... bit ce iPod Touch, mozda shuffle i to je to.. itunes 9.5 ili 10 ... mozda Apple Tv novi...

Ma neće izaći, nema šanse. Pa nije ni došao u sve planiranje zemlje. Predstavljanje novog će biti (mislim) tek sljedeće godine u travnju, odnosno, možda i nešto ranije, ali prodaja tek u travnju.

ficho said: Al da, mislim da ce novi iPad imat ili 1.5 display scale ili neku skroz drugaciju rezu.

Što misliš da će po tebi staviti u novi iPad? Koji ekran?

• 1536*1152 il tako nesto divlje :)

• Što mislite hoće li iPod Touch imati isti dizajn kao iPhone ili će probati malo razdvojiti ta dva uređaja?

iPod Touch 4 32Gb
  • Nadam se da nece bas bit isti. Kinezi su vec krenuli radit zaobljene caseove s rupom za kameru, nadam se da znaju sta rade :)

• Vidio sam to na Engadgetu... Nekako mi je meh da 3 godine furaju isti dizajn...

iPod Touch 4 32Gb
  • X Sync said: Vidio sam to na Engadgetu... Nekako mi je meh da 3 godine furaju isti dizajn...

Don't fix it if it aint broken :)

• bilo bi mi malo glupo da iPod bude isti iPhone, kao iPhone3GS/iPod touch. Volio bi da se na prvi pogled odmah može odvojiti novi iPod od novog iPhonea.

• Pejo said: bilo bi mi malo glupo da iPod bude isti iPhone, kao iPhone3GS/iPod touch. Volio bi da se na prvi pogled odmah može odvojiti novi iPod od novog iPhonea.

Od prve generacije se mogao na prvi pogled razlikovati od iPhonea bez zadrške

• pa šta ja znam. iPhone 3GS i iPod touch (zadnji iphone touch 3) su ispred isti, straga su različiti, tako da uvijek kada bi vidio iPod negdje u dužanu, uvijek bi pomislio:"gle, iPhone". Na kraju skužim da je još 1001 boja, odnosno 2000 mp3 playera oko njega, pa shvatim da je riječ o iPodu.

Sada se nadam da će i s prednje strane odstupati (biti drukčiji) od iPhonea.

Post edited by Pejo at 2010-08-27 21:56:54
  • Pejo said: pa šta ja znam. iPhone 3GS i iPod touch (zadnji iphone touch 3) su ispred isti,

Pa svi iPhoneovi i svi iPod Touchevi su sa prednje strane isti od prvog do zadnjeg. Razlike se ne vide baš golim okom.

Pejo said: ada se nadam da će i s prednje strane odstupati (biti drukčiji) od iPhonea.

Na koju foru kada im 99,9% površine zauzima isti touch screen i jedno te isti layout?

Post edited by Luka at 2010-08-27 21:59:22
  • Možda da stave dodatne zvučnike iznad Touch Screena ili da stave kontrole za player oko Home tipke, a ostalo neka bude isto kao iPhone 4...

iPod Touch 4 32Gb
  • Luka said: Na koju foru kada im 99,9% površine zauzima isti touch screen i jedno te isti layout?

znam, ali svejedno bi volio vidjeti drukčiji prednji dizajn. Bar možda drugu boju prednjeg stakla oko ekrana. Znam da to sve s istim kućištima njima više odgovara, da što više proizvoda pakiraju u ista kućišta, jeftinije je, brže, a i ako si pogodio dizajn, eto - ne jedne - već više zlatnih koka... :)

Jedno je moja želja, a drugo je Apple i njihov Bog: $

Post edited by Pejo at 2010-08-27 22:28:14
  • Prvi iPod touch je 100 puta ljepsi sprijeda od bilo kojeg drugog uredaja.

• X Sync said: Možda da stave dodatne zvučnike iznad Touch Screena ili da stave kontrole za player oko Home tipke, a ostalo neka bude isto kao iPhone 4...

There is no chance in Hell :) da takvo što naprave (S razlogom)

Pejo said: Bar možda drugu boju prednjeg stakla oko ekrana

Tek tad bi ga dodatno poružnili. Razmisli malo :)

Post edited by tmilovan at 2010-08-31 11:40:07
  • kladim se da nece biti bijeli :D

• Pejo said: pa šta ja znam. iPhone 3GS i iPod touch (zadnji iphone touch 3) su ispred isti

nisu, iphone ima slušalicu(za razgovore) naprijed

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • kad je bio zadnji event, koji datum?

• mislim 24.06. 

ps. otkud tebi iPhone4 white :)
    iMac . iPhone . iPad
  • Pejo said: Pa neka naprave barem nešto drukčije. Iako sumnjam u to, ali onda mi iPhone 4 gubi na ekskluzivnosti, barem što se izgleda tiće.

Pa svaki iPod Touch do sada je bio drugačiji od iPhonea. Opasno si zabrijao :))

• Meni izgleda kao da je ekran manji :/

iPod Touch 4 32Gb
  • ja se samo nadam nekim novim informacijama o bijelom iPhoneu 4.

MacBook White 2.4 2008.
    Magic Mouse
    Mac Mini 2010
    Wireless Keyboard
    Magic Trackpad
    iPhone 4 16gb
  • Mene živo interesira novi shuffle koji će vjerojatno imati touchscreen. I zanima me kaj bude sa ipod classic. On nekako pada u zaborav

• ne kuzim zasto bi stavljali ekran na shuffle.

MacBook White 2.4 2008.
    Magic Mouse
    Mac Mini 2010
    Wireless Keyboard
    Magic Trackpad
    iPhone 4 16gb
  • halekk said: Mene živo interesira novi shuffle koji će vjerojatno imati touchscreen. I zanima me kaj bude sa ipod classic. On nekako pada u zaborav

Vrlo su male šanse da baš Shuffle dobije ekran (a kamoli TouchScreen)

• di se moze pratiti event?

MacBook White 2.4 2008.
    Magic Mouse
    Mac Mini 2010
    Wireless Keyboard
    Magic Trackpad
    iPhone 4 16gb
  • Naravno da može ali postarom ustaljenom običaju uglavno tekstualno + slike. Video će izaći drugi dan :)

• zadnji put sam pratio i na mk-u i na gizmodu, i na endgadgetu. pretpostavljam da gizmodo ima live?

MacBook White 2.4 2008.
    Magic Mouse
    Mac Mini 2010
    Wireless Keyboard
    Magic Trackpad
    iPhone 4 16gb
  • Paaaa mislim da neće ići. Steve je još pissed oko cijelog "iPhone 4 prototype" incidenta. best Bet ti je Engadget, GDGT i slični. Možeš chekirati i na MK :)

• ovo je kao novi nano... strpimo se jos malo! ali nesto ce vjerovatno biti sa ovim touchem od 1.7 jer se vec duze vrti po raznim portalima!

• Luka said: Paaaa mislim da neće ići. Steve je još pissed oko cijelog "iPhone 4 prototype" incidenta. best Bet ti je Engadget, GDGT i slični. Možeš chekirati i na MK

e super, hvala :)

MacBook White 2.4 2008.
    Magic Mouse
    Mac Mini 2010
    Wireless Keyboard
    Magic Trackpad
    iPhone 4 16gb
  • X Sync said: Meni izgleda kao da je ekran manji :/

>

samo je manji prostor iznad i ispod ekrana :)

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • U koliko je sati to sutra?

iPod Touch 4 32Gb
  • 19h po nasem vremenu