Sinoć mi iz čista mira nestale ikone svih aplikacija, osim onih instaliarnih u Cydia-i. Kako da ih vratim? Provjerio sam i još uvijek su na iphoneu, ali ne mogu im pristupiti jer nema ikona. Hvala na pomoći unaprijed!!!
Zaboravio sam još reći da je uređaj jailbreakan na 4.0.1. i sve je radilo mjesec dana bez problema i nisam instalirao novu aplikaciju u zadnjih tjedan dana...
settings-general-reset-reset home screen layout
nisam siguran, ali moglo bi pomoći
Probao. Nije pomoglo... U Itunesu su i dalje sve aplikacije, u iphoneu isto ali nemam ikona da im pristupim. Ako syncam preko Itunesa i kvačicom označim svaku aplikaciju pojedinačno, onda mi ponovo instalira sve aplikacije, ali ih onda imam duplo(to vidim po zauzetoj memoriji) a to nije riješenje.
Ima kakvih drugih prijedloga?
otvori sbsettings (nadam se da ga imaš), more, hide icons. ikone koje su isključene su sakrivene. znači, trebaš ih uključiti kako bi se prikazale na springboardu. ako je naizgled sve ok, tj ako jesu uključene, isključi ih, napravi respring, i onda opet uđi u izbornik i uključi. btw. imaš li categories instaliranu?
U Sbsettingsu uopce nemam ponuđenu nijednu od aplikacija cije ikone su mi nestale, samo su ponuđene tvornicke aplikacije i one instalirane iz Cydie. Nemam instaliran Categories, jer sam 1. jailbreak radio na 4.0.1. pa nisam imao potrebu za tim.
Jutros su mi se sve ikone vratile same od sebe, samo što nisu bile u folderima. Nakon toga sam ušao u Facebook, koji mi se srušio i opet su sve ikone nestale. Odmah sam respringao preko Sbsettingsa i ikone su se vratile.
Ima li itko pojma u čemu bi mogao biti problem?
Otkrio sam u čemu je problem - u Bitesms-u!!!! Sve je radilo dobro u probnom periodu, a problemi su nastali od prvog dana kad sam trebao kupiti licencu da bih nastavio koristiti aplikaciju bez reklama. Nakon što sam obrisao Bitesms, sve se vratilo u normalu.