Uskoro cu prodavati svoj iPod Touch 2G i htio bih izbrisati sve s njega, ali da ne moram raditi restore? Probao sam onaj "Reset settings", ali samo postavke izbrise, dok "Reset all content", za njega se radi restore. Ne zelim raditi restore, zato sto bi htio da sljedeci kupac dobije ovakav, 3.1.3 + JB, koji puno bolje radi na ipodu nego 4.0
Kako sve obrisati s njega?
ako ydia sprema shsh za ipodovove onda nemas nikakvih problem sa restore.om. Nedavno sam radio restore 3gs sa 4.0 na 4.0.1 (iako je aktualan 4.0.2) i sve je proslo glatko. Potrebno je samo urediti host file cime preusmjeris itunese na saurikov server. Pretrazi moje postove zadnje, stavio sam link sa uputama ( u dfu mod.ga.ne.moras.ibacivati jer ne radis downgrade)..
Ipak odustajes od SE na kraju? Ajfon ctir? :)
@rak ajde potraži TI nečije zadnje postove ako si frajer :). ili ja ne znam ili se stvarno mogu vidjeti samo diskusije u kojima se sudjeluje. ajde molim te, i meni treba ta uputa za vraćanje na stariji FW uz SHSH. navodno se može odraditi preko Tiny umbrelle onaj dio usmjeravanja prema cydiinom serveru?
hm, vanilla ficr, prekrasno..
www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7557
Da, moze se preusmjeriti preko tiny umbrelle ali moras imati lokalno sejvan shsh.. Matic ne mora ubacivati u dfu ali ti moras jer radis downgrade, samo prati sve korake iz tutoriala i nece biti problema..
HINT: iskljucite opciju da vam windowsi ne prikazuju extenziju filea jer ce vam host files spremiti kao txt file pa nece sejvati preko starog filea.
Nemam spremljen SHSH za 3.1.3. Zapravo mi ga cydia nikad nije ni ponudila. Imam 3.1.3 JB od 4 mjeseca, dok je apple jos i potpisivao 3.1.3, ali nikad mi nije ponudila da spremim SHSH. Jedino imam za 4.0 i 4.0.2, a ne zelim ici na iOS 4.
rak21 da, cekam da izade iphone 4 :) Sony Ericsson C901 je vec prodan, dok cu ipod prodati kad izade cetvorka :)
rak21 said: Matic ne mora ubacivati u dfu ali ti moras jer radis downgrade, samo prati sve korake iz tutoriala i nece biti problema..
Ne radim downgrade, jesam na 4.0.1 i imam lokalno spremljene SHSH za 4.0.1. Htjela bih napraviti čisti restore opet na 4.0.1, nešto me zeza baterija pa bih isprobala biti tjedan-dva bez JB, čisto da vidim ima li razlike. Hvala za uputstvo, probati ću tako ili se poigrati s Tiny umbrellom.
pravo da ti kazem ne pratim bas ipod jb scenu pa u detalje nisam upucen. pogledaj na iclarified stranici, imas tutoriale po kategorijama uredaja..