Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• bojanjanjanin
  • vojnikpero
  • ikikuinthenutz
  • Tomek
  • lukav
  • kiFla
  • ford
  • cromen
  • anamarijaikatarina
  • krkljan
  • prcela
  • kristina30
  • ivek17
  • hrvojeduu
  • Tunte
  • kizo1712

Tko je online (0)

IPHONE 3GS PROBLEM: Postavke za tele2 internet i tele2 MMS
  • Trazim malu pomoc, Imam iphone 3gs i korisnik sam sluzbe tele2. Molim nekoga da mi pomogne oko postavki za internet i mms jer ovi iz sluzbe za korisnike nisu od nikakve pomoci. Poslali su mi ove postavke

Poštovani,

u nastavku Vam šaljemo MMS i WAP postavke za Vaš mobilni uređaj :

Iphone 3GS postavke

Internet i MMS postavke

U glavnom meniju odaberite Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network:

Cellular Data (Internet pristup):

APN: internet.tele2.hr

Username: ostavite prazno

Password: ostavite prazno

MMS (MMS slanje):

APN internet.tele2.hr

Username: ostavite prazno

Password: ostavite prazno

MMSC: http://mmsc.tele2.hr

MMS Proxy: 193.12.40.66:8080

MMS Max Message Size: 614400

MMS UA Prof URL: ostavite prazno

Kliknite na Network

Svakako provjerite u glavnom izborniku pod Settings -> Messages da je MMS Messaging podešeno na ON. Također nakon napravljenih podešenja isključite i uključite vaš mobilni uređaj.

END

Ono sto ja imam imam u svom iphonu je ovako, i nigdje ne mogu pronaci APN... Postavke>Opčenito>Mreža> -Aktiviraj 3G -Mobilni podaci -Data roaming -Dijeljenje interneta -VPN -Wi-Fi

Zbog toga ne mogu na internet i sl. i molim HITNU POMOC! HVALA

• 6 Komentara sorted by
  • postavke su ti tocne, ali ti je izbornik zakljucan. kao sto kaze cool, odi na unlockit.co.nz!

• ivann18 said: ne treba ništa od toga..pod apn upiši samo wap.tele2.hr i radi super ja tak imam i sve je ok

mms ti ne radi zicer, a i da si na pretplati ti ni net ne bi radio! ne siri polovicne informacije tako hrabro!

• sa iphonom se spoji na wifi i u safari upiši unlockit.co.nz i tamo upiši te podatke i instaliraj na iphone i trebalo bi sve raditi!

• ivann18 said: ne treba ništa od toga..pod apn upiši samo wap.tele2.hr i radi super ja tak imam i sve je ok

Daj malo čitaj pa čovjek ti kaže da nemože editirati odnosno da nema opciju APN, ti znaći da mora koristiti unlockit.co.nz da bi mu se aktivirala opcija mjenjanja APN-a i instalacija istog!

pajs said: Ono sto ja imam imam u svom iphonu je ovako, i nigdje ne mogu pronaci APN... Postavke>Opčenito>Mreža> -Aktiviraj 3G -Mobilni podaci -Data roaming -Dijeljenje interneta -VPN -Wi-Fi

• ekipa puno vam hvala na informacijama malo sam laik u ovom pa me sve izhebalo i htio bih ostati na tele2. Samo da pitam sto tocno moram napraviti kad odem na unlockit.co.nz? Puno vam hvala

• ne treba ništa od toga..pod apn upiši samo wap.tele2.hr i radi super ja tak imam i sve je ok