zanima me po kojoj cijeni bih mogao prodavati 15 mjeseci star iphone 3g 8gb, kupljen u t-comu ali je garancija istekla, uredaj je bas jako ocuvan, niti jednom pao, niti jedna ogrebotina, baterija i dalje dugo traje, uz njega ide screen protector i neo capsule switch easy case, hvala
frootek said: zna tko u cemu je problem?
http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/comment/110817/#Comment_110817
1100 +/- 100 kn
i mislio sam oko 1200 kn, oke, thx
da ne otvaram novu temu, imam par pitanja, nisam uspio naci cjeloviet odgovore a ne bih htio nesto zajebati u postupku, dakle:
kako instalirati itunes 10 ako imam stariju verziju, obrisem stari i instaliram novi ili? nisam siguran zbog one neke autorizacije, mislim da mi je samo jos 1 ostala
zelim iphone 3g kompletno resetirati, znaci ono "set up as new phone", problem je sto ne znam postupak, trenutno imam iphone 3g 3.12 JB, nakon toga bih mu ponovno stavio 3.12 i napravio JB, hvala
1400 bez beda! u jednom danu ces imati 5, 6 poziva! realno ne vrijedi toliko, ali kad je netko spreman platiti...
zašto komplicirate s tim iTunesima? Mac - Software Update - skine nove iTunese i instalira ih sam...
Finn said: zašto komplicirate s tim iTunesima? Mac - Software Update - skine nove iTunese i instalira ih sam...
iTunes -> Help -> Check for update
Radi i na Win i na OSX, ali ljudima daje poruku da je trenutna verzija iTunesa zadnja kao da iTunes 10 ne postoji.
On ne misli da update iz iTunesa nego iz Software updatea što je nešto kao windows update ako se dobro sjećam Windowsa ;)
rijesio sam sve, prema tutorialu od iAnte ;), thx
da, govorim o Software Updateu kad se klikne jabuka u gornjem lijevom uglu menue bara. i stvar riješena... iz nekog razloga update iz iTunesa ne radi, ali "glavni" software update radi.
e da, jos jedna stvar, stavio sma 4.01 i pokazuje mi puno slabiji signal, prije je uvijek bio 4 ili 5 crtica a sada varira 2-3 najcesce, nekad 1 ili 4, zna tko u cemu je problem?