Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Vlada11070
  • MrNice
  • nonich
  • jose34
  • nbacac23
  • iVar
  • borinem
  • kiwwy
  • hrle
  • brunno.classe
  • Anita Pero
  • jpelko1
  • Darian
  • Monk3
  • Shinobi
  • m3d033
  • AndyBoy
  • ivicac1
  • extremac
  • Marijo

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pitanje u vezi cijene iphone-a 3g 8gb
  • zanima me po kojoj cijeni bih mogao prodavati 15 mjeseci star iphone 3g 8gb, kupljen u t-comu ali je garancija istekla, uredaj je bas jako ocuvan, niti jednom pao, niti jedna ogrebotina, baterija i dalje dugo traje, uz njega ide screen protector i neo capsule switch easy case, hvala

Post edited by frootek at 2010-08-30 17:07:00
  • 14 Komentara sorted by
  • 1500 maximalno...

iPod Touch 4 32Gb
  • 1100 +/- 100 kn

Post edited by ficho at 2010-08-30 17:09:43
  • 1500 max

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • i mislio sam oko 1200 kn, oke, thx

• da ne otvaram novu temu, imam par pitanja, nisam uspio naci cjeloviet odgovore a ne bih htio nesto zajebati u postupku, dakle:

1. kako instalirati itunes 10 ako imam stariju verziju, obrisem stari i instaliram novi ili? nisam siguran zbog one neke autorizacije, mislim da mi je samo jos 1 ostala

2. zelim iphone 3g kompletno resetirati, znaci ono "set up as new phone", problem je sto ne znam postupak, trenutno imam iphone 3g 3.12 JB, nakon toga bih mu ponovno stavio 3.12 i napravio JB, hvala

1. Skini iTunes 10 sa www.apple.com i pokreni instalaciju. Ne trebaš micat stari.
    2. Skini 3.1.2 OS za 3G i onda u iTunesu shift+restore i odabereš taj koji želiš. Kad restore završi iTunes će ti dat dvije opcije, restore from backup ili set as new. Odabereš set as new i to je to.
  • 1400 bez beda! u jednom danu ces imati 5, 6 poziva! realno ne vrijedi toliko, ali kad je netko spreman platiti...

• zašto komplicirate s tim iTunesima? Mac - Software Update - skine nove iTunese i instalira ih sam...

• Finn said: zašto komplicirate s tim iTunesima? Mac - Software Update - skine nove iTunese i instalira ih sam...

iTunes -> Help -> Check for update

Radi i na Win i na OSX, ali ljudima daje poruku da je trenutna verzija iTunesa zadnja kao da iTunes 10 ne postoji.

Post edited by iAnte at 2010-09-03 14:08:33
  • On ne misli da update iz iTunesa nego iz Software updatea što je nešto kao windows update ako se dobro sjećam Windowsa ;)

 iMac | iPad | iPhone
  • rijesio sam sve, prema tutorialu od iAnte ;), thx

• da, govorim o Software Updateu kad se klikne jabuka u gornjem lijevom uglu menue bara. i stvar riješena... iz nekog razloga update iz iTunesa ne radi, ali "glavni" software update radi.

• e da, jos jedna stvar, stavio sma 4.01 i pokazuje mi puno slabiji signal, prije je uvijek bio 4 ili 5 crtica a sada varira 2-3 najcesce, nekad 1 ili 4, zna tko u cemu je problem?

Post edited by frootek at 2010-09-03 15:45:10