Ovdje možete prijaviti bugove i probleme u funkcioniranju na koje ste naišli u za vrijeme rada s forumom. Kako ova aplikacija koristi puno javascripta, sigurno će ih biti.
Pri prijavi problema molim napišite u kojem se OS-u i browseru problem manifstiora.
Hvala.
I ovo sa slikama je katastrofa ziva. Prolaze kroz menije na desnoj strani, postavljene su skroz van reda...
Kada se pod privatnim porukama ide brisati konverzacija, redirekta se na krivi link. http://www.mackorisnik.com/forum/forum/messages/all a trebalo bi biti http://www.mackorisnik.com/forum/messages/all
Tmilovan je ko nas ministar Suker :) ma neka sve propadne, ali ja ne vracam stari forum :) iako je ovaj bugovit do boli i iako mi svi vi govorili da ne valja ja se drzim svoga :) Ante sala, sala :)
Temu mi pokazuje kao pročitanu, iako ima nepročitanih postova. I to samo za teme u kojima sam sudjelovao.
Win 7 - Safari
na maloj rezoluciji netbooka(1024x600) se ne vidi rating posta sa strane, Firefox, Opera, Chrome na XPu i Mac OS X 10.5.8.
Evo jedan ogroman problem koji se nadam da nije do moje nesposobnosti koristenja foruma.
Naime, kada odem pod diskusije, na home screenu mi sve osvjezi. I recimo, iphone 4 tema, iako lijepo stoji da ima novih postova i pise recimo da je tmilovan napisao novi post u toj temi, kada odem na tu temu stalno mi baca na isti post, stranica 26, jednostavno je tu sve stalo. ZXnaci sto god da se novo napisalo ja ne vidim, i jednostavno toga nema, tako mi je i sa dosta drugih tema. Ili mi javi da su novi odgovori u temam zapravo odgovori koje sam vec procitao. Jednostavno ne razumijem....
Postavi te na zadnji post na koji misli da si ga pročitao, a ta tema ima 26 stranica. Ono što tebe buni je pretpostavljam to što imaš uključeno sortiranje po glasovima, a ne po vremenu objave, a redosljed postova nije onakav kakvim ga očekuješ.
Dakle, pogledaj sorting na vrhu stranice.
Hvala ti... Znao sam da je do moje nesposobnosti... Odlicno, rijesio si mi jednu misteriju. No zasto je sad ova tema u kojoj si nesto novo napisao meni pod diskusijama ostala kao da se nista novo nije desilo. Bila je bijela iako je ispod uredno pisalo da je zadnji post tvoj. Bit ce da mi je isto problem u mojim postavkama i nepoznavanju istih...
Hmmm. To ne znam. Da li se to događa na svima ili samo na nekim temama?
Samo na nekima, evo sad kad si napisao post je tema uredno promjenila boju i vidi se da se u njoj pisalo, nekad se desi da tema ostane pod diskusijama bijela. Nista, nije tako strasno, ja cu to malo pratiti pa cu vidjeti da li je to uopce bug, ili sam ja evetualno nesto refreshao pa napravio gresku.
evo jedan bug:
u tom topicu piše da je zadnji odgovor bio od luke, dok je ulaskom u topic očito da je zadnji odgovor kinsifov.
o đizz, kako se ono stavljaju fotke? :( ne da mi se tražiti, ovaj topic je u pitanju
pa link fotke opalis ali da zavrsava na .jpg .png isl. a mozda je luka obrisao post? ili sortiranje po datumu nije ukljuceno
This photo is private.
kako da mi završava na jpg kad flickr daje link na sliku kakav daje? ovo drugo ne znam, zato sam i postala ovdje.
a evo i meni je sada pisalo da je tvoj post zadnji a mislim da je to do editovanja posta prikaze i tko je editovao zadnji psot.
http://i187.photobucket.com/albums/x226/duba_zg/iPhone/192010-2.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x226/duba_zg/iPhone/192010.jpg
photobucket se čini bolji za ovakve stvari :)
Nije ipak do edita :) drugi luka je editovao post. I meni prikazuje tako.
evo da prijavim bug: kad želim obrisati privatnu diskusiju (PM) javlja error (page not be found)..
p.s. nakon povratka konverzacija je obrisana, svejedno je bug..
Isto tako trebalo bi onemogućiti replay u oglasima (lock?) koji rezultira errorom..
torik said: Nije ipak do edita drugi luka je editovao post. I meni prikazuje tako.
č i ć me nekad znaju baš bosti u oči :)
rak21 said: evo da prijavim bug: kad želim obrisati privatnu diskusiju (PM) javlja error (page not be found)..
p.s. nakon povratka konverzacija je obrisana, svejedno je bug..
Isto tako trebalo bi onemogućiti replay u oglasima (lock?) koji rezultira errorom..
Rajt. Poznati problem s URL rewritingom. Radi se na tome.
Ne znam da li je vec prijavljeno ali na ipadu se ne vide ove strelice za ocijenjivanje postova jer su van margina ekrana
Jos uvijek je prisutan bug da procitane teme nisu refreshane pod diskusijama nego se pokazuju kao nove...
Tommee said: os uvijek je prisutan bug da procitane teme nisu refreshane pod diskusijama nego se pokazuju kao nove..
Može link na problematične teme da ih pogledam, jer meni to više manje funkcionira ok.
Darko Kontin said: Ne znam da li je vec prijavljeno ali na ipadu se ne vide ove strelice za ocijenjivanje postova jer su van margina ekrana
Prijavljeno. Na listi je.
tmilovan said: Može link na problematične teme da ih pogledam, jer meni to više manje funkcionira ok.
TCvetkovic said: npr. Tema: iPad u hrvata. Javlja da je nepročitana, a otvorio sam ju danas već tri puta i jedno te isti zadnji post. Sortirano je po datumu.
Hvala. Izgleda da je do "last edited" plugina. Sad sam ga privremeno disejblao pa ćemo vidjeti.
http://img843.imageshack.us/img843/7070/29999025.jpg
I di je kod usera popis postova, redom kako su pisani?
Tema iPhone 4, no nekad radi nekad ne... Zblesira se random...
tmilovan said: Hvala. Izgleda da je do "last edited" plugina. Sad sam ga privremeno disejblao pa ćemo vidjeti.
Opet isti problem, samo sad je tema Apple care.
Tommee said: I ovo sa slikama je katastrofa ziva. Prolaze kroz menije na desnoj strani, postavljene su skroz van reda...
Razbio se javascript za resizeanje kod zadnjeg updejta. Sad radi.
Pa...bas i ne radi.
Sta je s boldanjem ili italicom,prva dva reda primi,treci ne.
ficho said: Pa...bas i ne radi.
Siguran?
Naime slike se resizeaju jQuerijem po učitavanju. Ako je neka slika vrlo velika i učitavanje malo dulje traje, onda se nakratko vidi velika slika, no po učitavanju bi sve slike trebale biti male i imati napomenu o smanjenju iznad.
Ma ovaj @TCvetkovic-ev post se raspadne svaki drugi put http://mackorisnik.com/forum/discussion/comment/115654/#Comment_115654
Jedno usputno pitanje. Di se nalaze postovi nekog korisnika redom kako su pisani? U profilu su diskusije i tamo je sortirano po temama.
ficho said: Ma ovaj @TCvetkovic-ev post se raspadne svaki drugi put http://mackorisnik.com/forum/discussion/comment/115654/#Comment_115654
Ah, to je ova ogromna slika s puno bijelog s lijeve strane, koja se sporo ucitava. Vjerojatno ima veze s brzinom citanja te slike. Pogledam još malo.
TCvetkovic said: Jedno usputno pitanje. Di se nalaze postovi nekog korisnika redom kako su pisani? U profilu su diskusije i tamo je sortirano po temama.
Još nigdje. Pišem view za to, samo je pitanje kad cu ga stici odvršiti. :)
jel se meni to čini ili se novi forum usporio?!
Ne koliko ja vidim. System load je isti, a i čini mi se da kod mene jednako brzo radi.
hm... meni malo radi pa malo ne radi ovo da sa back se vidi koju sam diskusiju pročitao.
Sad više ne znam je do mene ili nije... evo prije 10 min nije radilo pa sada radi...
popodne nije radilo, pa na 2 teme je...
Neki bug ili?
mislim da je ovaj meni gore prilino korisan, ali da je krivo pozicioniran. Naime ja sam tek sad probao sortirati prema kategorijama, diskusijama, aktivnostima etc. Naprosto jer nisam primjetio ranije. Mislim i jesam i nisam. Nekako kao da mi nije taj dio vezan uz forum nego uz ... možda uz vlastiti account i sl.
eto toliko od mene. (naprosto klikam par puta previše kad je uređeno na ovaj način)
Opet isti problemi, sad mi temu ipad ne prikazuje kao procitanu...
Standard :) prebacit ce.
Tommee said: Opet isti problemi, sad mi temu ipad ne prikazuje kao procitanu...
ecvis17 said: islim da je ovaj meni gore prilino korisan, ali da je krivo pozicioniran.
Probamo ga splitati nekako i više istaknuti. Biranje langing pagea uključim čim dobijemo tu opciju :)
evo već dva komentara bacio i nijedan se ne vidi... any ideas why?
EDIT: a evo ovdje radi. I to na onoj temi o iPhone 4... je locakana a da ja to ne vidim, ili je limit od 1500 postova po temi?
također ne znam je bilo prijavljeno ali zašt kad postam negdje moj post meni prikaže kao novi nepročitani post :)
meni nekad ne radi kada idem postat neki post, odem na objavi komentar i preusmjeri mi se na neki link i ostane sve prazno. kao da req nije ni poslan. kad idem na refresh, kao da nisam nista ni napravio
konkretno govorim o threadu: "P: iPhone 4 32 GB T-Mobile hr"
U oglasniku je onemogućeno komentiranje već neko vrijeme.
ahaa, oprostite onda