Jel mozda netko ima neke informacije kad bi iPhone 4 trebao doci u ponudu t-mobile.Jel ce biti u 9 mjesecu ili je odgodjeno.Nitko nista ne govori,a cuo sam neke informacije da ce mozda biti odgodjen do kraja godine
Da,ali tamo raspravljaju o tolikim glupostima na 90 strana da mi se ne da traziti konkretan datum izlaska.Pricaju o fanboyevima na 30 strana,gimme a break
Koliko puta moram napisati. Naime, naplaćujem upad na teniske terene na Sveticama, a gospodin Mudrinić tamo dolazi gotovo svakodnevno i sklapa poslove. Jednom sam ga prilikom upitao kad će doći iPhone 4 kod nas rekao mi je sredinom 9. mjeseca ili sam kraj! Ne jebem nikoga niti mi je to cilj, a ako Mudrinić ne zna, tko onda zna!
bio sam jucer u t-centru i reko momak da ce bit u 9. mj.
no shit sherlock XD
Neki kažu 1.9, neki 4.9, neki 5.9 .. sve nagađanja, zar nitko nema rođake u TMobile-u? :) Nestrpljiv sam i ja, toliko mi je muka raditi na 3G (iOS4) da ga gotovo i ne koristim, čekam iOS4.1. Sve nešto čekam, srećom iPad spašava (koliko god ne volio tmobile, zahvalan sam im na besplatnom ipadu).
Mogu ti rec da do 5.9. nece sigurno bit, al do tad ce se vec znat kad ce bit ;)
ficho said: Mogu ti rec da do 5.9. nece sigurno bit, al do tad ce se vec znat kad ce bit ;)
ovaj smajl znači da znaš kad će bit ili ??? :D
Prije neki dan sam zvao jednog tipa koji je objavio oglas na njuškalu da prodaje Iphone 4 za 4000 kn. Rekao je da mu stiže za 10-ak dana i da će imati garanciju od T-mobilea. Kad sam ga upitao kako od T-mobilea kad ga nemaju u pronudi, rekao je da iz povjerljivih izvora ima informaciju da će se kod njih početi prodavati za nekoliko dana. E sad, možda je njegova informacija točna a možda i nije....
Romano.Cule said: Da,ali tamo raspravljaju o tolikim glupostima na 90 strana da mi se ne da traziti konkretan datum izlaska.Pricaju o fanboyevima na 30 strana,gimme a break
+1
Možda da pričekamo? ;) http://www.coveringweb.com/2010/08/new-iphone-4s-coming-by-end-of.html
Rezervirao sam bijeli 32GB, tako da meni se ne žuri. Svaki dan se spajam na apple.com da vidim dali su počeli sa prodajom bijelog. Tako da ja ću sigurno čekati do sredine ili kraja 10.-og mjeseca.
Evo na jabučnjaku, kažu da neće još neko vrijeme http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54134
Budući da je službena komunikacija "u trećem kvartalu", moguće je da izlazak bude u četvrtak 30. rujna. ;)
leko said: http://www.jabucnjak.hr/forum/iphone/54114-t-mobile-nece-prodavati-iphone-4-nesluzbeno.html#54134
hmm... ja ne znam... kolegica od starog se već kao "predbilježila" za iPhone4 u TMobile-u...
možda ovi u TMobileu još nisu "spremni" logistički (npr. nisu još nabavili dovoljnu količinu mini SIM.ova ili kako se to već zove) dok ih u Vip-u imaju
ja bi bio sretan ko malo djete, od trepavice pa do pete, kada bi iPhone4 došao u Vip, jer ni za živu glavu ne želim preć u TMobile, a nekako sam skeptičan jailbrakeati i unlockati iPhone4, (3G jesam)...
i usput malo offtopic pitanje, jel došao iPhone4 u Italiju ili gdje već se blizu može nabaviti da nije kodiran na nikakvu mrežu...
15.9. navodno dolazi nova posiljka u italiju. osim italije, mozes u englesku, francusku, svicarsku ili kanadu :D
a gdje se to nabavlja? u kojim dućanima? može li preko online shopa nekog? po kojoj cijeni?
i navodno neki pričaju da će u hrv isto biti otključanih... odnosno da ćeš moć birat mrežu... moj je plan ionako bio nabavit iphone 4 negdje krajem godine
Ja sam svog nabavio iz Svicarske(simfree) i tamo je najeftniji i najblizi ....jedino je jeftiniji u HK ali di je to :/
koliko si platio u Švici simfree??
tomislav10 said: koliko si platio u Švici simfree??
Evo, krenule su predbilježbe: https://www.t-mobile.hr/iphone4/r-privatni.asp
Ja sam se upisao i čekam nove informacije...
predbilježbe su na njihovoj stranici već duže vrijeme. Pitanje je sada samo dolaska iPhonea... :D ;)
Možda će večeras na ovoj apple konferenciji reći nešto u prodaji iPhona u ostalim zemljama gdje spada i HR...
matko_str said: Evo, krenule su predbilježbe. Ja sam se upisao i čekam nove informacije...
LOL, neki kao da spavaju zimski san :-)
Dottore said: Cijene
moze pitanje, pise da se mogu naruciti max 2 po kupcu a odakle moze biti kupac? mora li biti svicarac? moze li se kupiti to online pa da dodje u hr? gdje je najpovoljniji, swiss, usa, franc, vb?
i najbitnije: je li to onda radi na sve mreze?
i da, vi koji pratite konferenciju, pls recite ako je bilo kakvih "korisnih" info vezano za ovu temu (zakljucano, nezakljucano, hrvatska itd)
nemozes naruciti iz Svicarske u HR moras imati tamo nekoga pa onda oni posalju na tu adresu. Uredaju su Potpuno otkljucani i rade na sve mreze.
tako da zaboravi ako nemas nikoga u Svicarskoj Shipping u HR
imam nekoga u swiss, ali nisam siguran dal ima swiss drzavljanstvo jel to nuzno isto?
i di je povoljnije, di jos ima sve tih otkljucanih od strane samog apple.a? pricaju da ima i u njem? franc itd... jesu cijene priblizno iste ili? s obzirom da je swiss u svemu skuplja....
nije bitno jel drzavljanin svicarske ili ne bitno je da ima adresu tamo.
a kolko ja znam zu cijene manje vise +- 10 eura svugdje iste za otkljucane uredaje osim u njemackoj jer ih po mom saznanju ni nema otkljucanih
ok puno ti fala, ipak pričekat ćemo razvoj situacije u HR mozda bude otkljucanih i u HR (kod tmobilea) ili jos bolje u vipovoj ponudi uz produljenje ugovora (makar mi je dovoljna i ova prva opcija) :P
Ima u UK, cijena isto oko 4400Kn...
bit ce u Tmobilu otkljucan ali po cijeni od cca. 1000 Eura :P
@tomislav10 ....oko 500e , i da simfree je ali morao sam ga vratit odma jel kamera je imala yellow tint issue ,znaci piznati problem sa kamerom , i lakse je dobit s*eban telefon nego ispravan .....ali ovaj novi mi radi jer sam trazio odredenu seriju(serijski broj) koji valja .....tako da ako kupujete vani PAZITE sta kupujete i koju seriju
al nije losa cijena u Švici od 16 giga 3500kn otkljucan to se ispalati, imam pun kufer gore rodbine pa idem svako malo gore pa cemo da rijesimo koji komad :)
Na koga se to odnosi? Ja sam kazem iz prve ruke jel znam o cemu pricam
tomislav10 said: al nije losa cijena u Švici od 16 giga 3500kn
Po kojoj racunici je to 3 500 kad je 4 300 jer je CHF 5,6 kuna
moje isprike uzeo sam grubo da je franka 5 ali unatrag mjesec dana svicarc su isli gore dosta tako daje malo skuplji. a i da je 5 opet nebi bilo 3500 nego 4000 :)
@ivaninho pa ajde molim te onda kad ga drugi put vidiš pitaj ga lijepo u ime svih nas nestrpljivih da li sad mozda otprilike zna kad planiraju krenut u prodaju ili bar najavit prodaju:)
Daj nemojte me... :))))
e a da to nije mudrinicev dvojnik XD
obožavam kad se nađe ova geekovska ekipa i pravi se pametna. svi sve znaju.