Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• majstor79
  • dannyded
  • chofizg
  • Ozi50
  • apple99
  • lajka
  • duk
  • cdnm
  • Dom031
  • fishbone_hr
  • imarink
  • gsustek
  • sasha
  • calamityemily
  • iOprema
  • andela
  • wordpress2011
  • maxt
  • ivana1989
  • monotag

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tiger i AMD
  • Imam jedan problem sa instalacijom 10.4.8 verzije, ali amo ispocetka :D Nasa sam jedan AMD athlon 3000+, msi k8n neko4fi ploca, nvidia 8400gs i 768mb rama. Kako je ram problem za leoparda, odlucio sam instalirat tiger, jer njemu prema specsima treba 256mb RAM-a. Skinio sam JaS 10.4.8. Intel AMD.... i instalacije pocne, odaberem disk i sve uredno i pri kraju kaze installation failed, try again i tako 3 puta. Nakon toga sam odlucio probat 10.4.9, ali on puca na blue screenu di se rti onaj volan, prije izbora jezika. Inace sam vidio okolo da ljudi uspjesno imaju instaliranog na istu/slicnu konfu, samo neznam di ovo puca :(

• 1 Komentar sorted by
  • Napokon sam nasa malo vremena i uspija instalirat JAS 10.4.8. AMD i kod bootanja (bijeli ekran s jabukom) puca. Nakon sta sam ga diga sa -v poruka je waiting for update settings (ili tako nesto, nije mi sad tu pc da probam) i tu puca i ne dize ga dalje. Kako iskljucit tu kerefeku zvanu update, da se moze (eventualno) bootat kako treba...