Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Skorpio
  • iPekica
  • MrNice
  • hrle
  • vanjichh
  • mican
  • gleutar
  • Zafarano
  • baka
  • 000000000
  • leanabelle
  • olymp
  • soic
  • danijelklcom
  • GoldenBrown
  • drZagorec
  • darmar80
  • majstor79
  • Yardie
  • Clark Kent

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Iphone 3g ne radi slušalica
  • Lijepi pozdrav! Evo ovako, imam mali problem sa svojim 3g 16gb OS4... Kada se mobitel zagrije (nije bitno od korištenja ili vanjske visoke temperature) prestane mi raditi slušalica i jedino mogu razgovarati preko zvučnika. Slušalica ponovo proradi kada se smanji temeratura ili stavim slušalice u jack. Znači kad se zagrije telefon, on detektira da ima slušalice u sebi. Probao sam čistiti jack iznutra i nema promjena, pa me malo iritira :) Bilo kakva pomoć je dobrodošla. Hvala unaprijed!

Post edited by Dottore at 2010-09-19 14:48:15
  • 3 Komentara sorted by
  • baš nitko? :(

• itko???

• ima kakav serviser u Zagrebu li još bolje Dubravi da mi zamijeni slušalicu? Tnx