sad sam instalirao i malo se vrtio po tom gradicu... sjano izgleda! brutalna grafika! ne znam kako ce se to ponasati kad se napuni sa bootovima, ali ovako izgleda stvarno dobro. prakticki grafika kakvu smo na kucnim kompovima gledali prije ne vise od 4, 5 godina!
ma tesko da moze na 3Gu... na 3Gsu slobodni ram padne na 10 mb-a. da ne pricamo o procesoru! zato se pitam kako ce sve to raditi kad se ubace zmajevi, dwarfovi i sl :) ali dobro, ovo je sad bas brutalno nabrijano. pod u dvorcu, vodopad, potocic... krosnje stabala :O malo mi baca na witchera :)
Izgleda odlično i na iP4 i na iPadu
Probao na iPadu i šokirao se, odlično izgleda! Kontrole u FPS-ovima su mi i dalje loše, dobro bi došla bluetooth tastatura :) sve u svemu, baš me zanima što će prvo izroditi iz ovog engine-a.
upravo isprobao na iphoneu. jaw dropping!!!!!!!
+1 pao na dupe :)
probao bih, ali strah me i zamisliti kako bi to na 3Gu radilo, ali će definitivno biti jedna od prvih stvari koje instaliram na četvorku.
piše da podrzava 3gs i 4, ali ne i 3g
Hrco said: piše da podrzava 3gs i 4, ali ne i 3g
nisam ni gledao pa ne znam
ovo je NEVJEROVATNO. bolje nego neke novije igre na PCu, jedva čekam da dođe čitava igra
Da li neko zna, kada izlazi kompletna igra?
nije to igra vec demo engina kojeg developeri mogu koristiti za raditi svoje igre! laicki receno, kao neki okvir pomocu kojeg devovi mogu slagati svoje igre... sigurno ce biti dosta naslova u appstoreu, ali nisam ja nisam pratio, pa ti ni ne znam reci dali je nesto pred izlaskom!
kinsif said: nije to igra vec demo engina kojeg developeri mogu koristiti za raditi svoje igre! laicki receno, kao neki okvir pomocu kojeg devovi mogu slagati svoje igre... sigurno ce biti dosta naslova u appstoreu, ali nisam ja nisam pratio, pa ti ni ne znam reci dali je nesto pred izlaskom!
Da to je demo enginea, ali su vec najavili igru.
LordShigi said: Da to je demo enginea, ali su vec najavili igru.
e pa kad si informiran reci kolegi koja je to igra i kad izlazi :)
kinsif said: e pa kad si informiran reci kolegi koja je to igra i kad izlazi
http://kotaku.com/5627603/project-sword-is-epics-first-unreal-engine-iphone-game
Nisam se mogao sjetiti prije pa sam samo napisao da postoji. Sorry. :P
Na 3gsu radi solidno, na iPadu jako dobro, a na iPhone 4 radi stvarno nevjerojatno :)
Hvala, ev skidam demo. Zanima me da li mi neko moze preporuciti igru koja ce dovesto do kraja mogucnosti iphone 4?
wooouuu... bit ce igrica.. =)
amarnj said: Hvala, ev skidam demo. Zanima me da li mi neko moze preporuciti igru koja ce dovesto do kraja mogucnosti iphone 4?
epic citadel pokazuje sve ono sto ip4 moze. a sad bas neke igre, ne znam, ne igram se toliko na iphonu :)