Evo instalirao iTunes 10. Puno mi ljepse izgleda i napokon, nema vise stekanja u syncu (na starom je imao jedno 20 sekundi kad se zablokira i komp i itunes)
Citaj: kad ovi kriminalci iz ZAMP-a pocrkaju bez nasljednika.
Srdjo said: nenormalno sam se radovao da cu moc pratit sve artiste ali eto...
napravi si jedan US racun. na zalost kod nas sve ide kilavo pa tako i ovo. nasi misle i dalje da ce se osiromasiti ako krenu digitalno prodavati glazbu, jer sad kao prodaju neke enormne kolicine cd-a... brijem da platinastu plocu dobis sa soma prodanih primjeraka! debili bez vizije. i filmovi, i glazba, i knjige bi se 6 put bolje prodavali da su u itunesu! jos da krenu i gift cardove kod nas prodavati... ali zasto, ok nam je ovako, zadnja rupa na kugli zemaljskoj. jos iPad ne mozes kupiti u hr, pa ti vidi! drzava od k...
Još da srede podršku za novi taskbar na Windowsima 7 bilo bi super. Ali imam osjećaj da Apple to neće nikada napraviti. Ista stvar je i sa Sarafiem.
jedno glupo pitanje. Gdje je opcija za Ping? ja sam sada instalirao novi iT10, ali ispod Store-a gdje bi trebala biti opcija ne vidim ništa.
imali tko kakvu informaciju/ideju?
tnx
Rusty said: jedno glupo pitanje. Gdje je opcija za Ping? ja sam sada instalirao novi iT10, ali ispod Store-a gdje bi trebala biti opcija ne vidim ništa. imali tko kakvu informaciju/ideju? tnx
Nema Ping-a ako imaš Hr account.
TCvetkovic said: Nema Ping-a ako imaš Hr account.
jao šteta :(
zasto?
Moram priznati da mi je prijašnja ikona bila puno ljepsa nego ovaj
grrrr, pa zakaj ne radi Ping u Hrvata... fakat smo zabit...
TCvetkovic said: Nema Ping-a ako imaš Hr account.
da to sam i mislio, tnx
No, krasno! Nadam se da će se to riješiti ili?
Biti će riješeno kada će se na hrvatskom storeu moći kupovati glazba.
čitaj nikad
Meni piše u iTunesu da je 9.2.1 current version?! Drugim riječima - zašto nije dostupan update kroz iTunes?
Super su mi novi iTunesi ovako na prvi pogled, samo kad će ta podrška za pluginove, odnosno da mogu slušat FLAC na tom čudu... :)
Eh da, i uvijek odskaču po detaljima sučelja u odnosu na ostatak OS-a, šta bi sad trebali značit vertikalni "semafori"? I to mi je OK, al ono wtf...
Vertikalni semafori su oduvijek u iTunesu u Mini Player modu, sad su ih samo ostavili da uvijek budu tako. Meni je bas fora, ima smisla :)
Pa i meni je fora detalj, samo bi volio to vidjet i na Finderu itd. ;)
Nova iTunes ikona mi nije lijepa ni malo :/ ali zato sav novi dizajn samog UI mi je super :)
semafor mi je bio i ostao bezveze... i ne vidim mu smisao :) i meni nažalost i dalje trza iTunes kad spojim neki iUređaj na sync :/
I da Ping će biti zakon sve mi se čini :)
Meni je semafor dobra ideja jer je uklonjen titlebar pa se dodatno dobilo na prostoru... Nije da je sad neki veliki dobitak, al uvijek volim vidjet takve ideje... :)
ficho said: Citaj: kad ovi kriminalci iz ZAMP-a pocrkaju bez nasljednika.
/signed
ficho said: Citaj: kad ovi kriminalci iz ZAMP-a pocrkaju bez nasljednika.
+1
A ako se prebaci account sa HR na US, tj. dali je moguće otvoriti novi account na US market u iTunesu i imati dva accounta? Ili bi morao svoj HR account ugasiti zbog kreditne?
Možeš imati dva accounta. HR kreditnu ne možeš koristiti na US accountu.
Meni na JB se ruši! Ali samo kad idem na iphone app.!!
Neće li biti problema zbog JB-a zadnjeg i tih fazona, kao sto je nedavno bilo sa verzijom prije ove?
neće, već je potvrđeno od strane comexa i drugih.
WalkingDown said: Neće li biti problema zbog JB-a zadnjeg i tih fazona, kao sto je nedavno bilo sa verzijom prije ove?
mislim da ce se ovaj semafor u buduce siriti OSXom.
o kakvom vi semaforu pricate? ne vidim nista slicno
ma x - + gore lijevo. vise nije horizontalno poslozeno nego vertikalno!
Ako hoćete stari semafor upišite u terminal:
defaults write com.apple.iTunes full-window -1
Sad sam vidio na googleu sliku, to vi ocito na macu imate. Na windows 7 to nema
Vi sigurno imate neku drugu genijalnu stvar :))
a nek se jebu vise, pola stvari nema kod nas... nije mi jasno, ako je to obican social networking, ko da ogranice facebook na par zemalja.. nenormalno sam se radovao da cu moc pratit sve artiste ali eto...
Srdjo said: a nek se jebu vise, pola stvari nema kod nas... nije mi jasno, ako je to obican social networking, ko da ogranice facebook na par zemalja.. nenormalno sam se radovao da cu moc pratit sve artiste ali eto...
Pitaj ZAMP zašto nema, i think befor you type :)
Hoće meni netko objasnit zašto ja nemam taj IT 10 dostupan kao update kroz iTunes? :)
kovacevic031 said: Hoće meni netko objasnit zašto ja nemam taj IT 10 dostupan kao update kroz iTunes? :)
nisam niti ja imao. odi jednostavno na apple site, skini 10tku i instaliraj. preci ce ti preko starih iTunesa
meni je normalno kroz SU bio dostupan... go figure..
i da ima jedan novi feature koji mi je zakon... kada se klikne na album art u doljnjem lijevom kutu on se otvori u zasebnom prozoru gdje prikaže album art i budu dostupne iTunes kontrole kao u QTu.
Lako se pozicionira, povećava i sl. i ne treba više zaseban app za tako nešto :)
kovacevic031 said: Hoće meni netko objasnit zašto ja nemam taj IT 10 dostupan kao update kroz iTunes?
Da dostupan je preko Software updatea na macu ali možda ti nisi "mac korisnik" :)
Darko Kontin said: i da ima jedan novi feature koji mi je zakon...
Evo tu popis novosti
Meni nije bio dostupan kroz update, morao sam manualno...
ja sam isto skinuo manulno.
Na ranijim verzijama iTunesa se moglo promijenit raspored foldera sa slikama koje prebacujem na iPhone. Može li se to kako na ovoj verziji?
meni je ok, samo sam morao zamjeniti ikonu sa starom ... ova je prebljak
meni je nova ikona ljepsa od stare, stara je postala nekako nezgrapna i bas sam par dana prije predstavljanja novog iTunesa sam sebi reko kad ce vise to promijeniti :D
Da li ima još netko problem da mu novi iTunesi rade problem kod spajanja sa iPhonom? meni skoro svaki drugi put faila backup pa javlja error u iTunesima. To se prije nije događalo :/
a sta je ping
ovo samo ne radi u hr
Darko Kontin said: Da li ima još netko problem da mu novi iTunesi rade problem kod spajanja sa iPhonom? meni skoro svaki drugi put faila backup pa javlja error u iTunesima. To se prije nije događalo :/
kod mene na windozima sve ok. da probaš drugi usb port?
dubazg said: da probaš drugi usb port?
Ma nema ga što port zezat kad je direkt u iMac uštekan i kad iPhone dock nije mican sa tog porta već 3 godine :) ali ako ne prestane probat ću i to ;)
Ovako, nakon sat vremena uređivanja Artworka svih albuma u iTunesu, izišao sam i sve je nestalo... Nije ni aplikacija bilo koje sam skinuo prije par dana... Aplikacije sam vratio, ali Artwork i sve sam morao ponovo... Gdje da saveam Library? I da, izbacivalo mi je neki error, nešto ne može spremiti... A na Admin accountu sam.
EDIT: Ovo mi izbacuje: The iTunes Library File cannot be saved. You do not have enough access privileges for this operation.
E, sad se bojim izići opet jer mi je trebalo dosta vremena da sve sredim. :(
Darko Kontin said: Da li ima još netko problem da mu novi iTunesi rade problem kod spajanja sa iPhonom? meni skoro svaki drugi put faila backup pa javlja error u iTunesima. To se prije nije događalo :/
Repair permissions?
Evo, zasad radi, išao Consolidate Files, izišao iz iTunesa, ušao, i sve je spremljeno.