http://screensnapr.com/u/stiguz.png
Zna li netko kako rješiti ovo? Već 3 puta danas... Kliknem na" Do not warn me again" i opet isto. I što uopće to znači? Sve mi dobro radi.... Hvala
Jesi li admin na to accountu? Je li ti iTunes library u tvom user folderu na Windowsima ili si ga premještao negdi?
Da, imam samo jedan account i admin je. A iTunes imam samo u Program Filesu i u Glazba > iTunes. Nisam ništa dirao, sve je kako je i instralirano.
X Sync ja taj problem imam vec duugo, od kad sam instaliro windows 7 i jos nisam skuzio kak ga se rijesit :S Ako netko zna nek pls pomogne
Pogledajte malo ove linkove:
Probao sve... Sad se smanjilo da jedanput dnevno...
Par pitanja:
ad.1. možeš, ja tako i radim ad.2. možeš imati i US ali mislim da tamo nemreš kupovati s našom karticom, samo free appove skidati
US nemožeš sigurno kupovat sa HR karticom... ali zato ako je baš nužno možeš kupiti iTunes gift cardove pa imaš kao bonove za US app store. Naravno ako ti tako nešto treba :) ako ne skidaš samo free appove
Ma samo free appove ili one gift sto dijele po netu. Znaci imam obadva acc sa jednim iphoneom, i kad koji hocu koristiti samo se ulogiram na njega. Sync i sve sto je na iphoneu ostaje kao da imam jedan acc?
da, svi appovi idu u jedan library, i normalno ih sve syncas s iphonom
OK
Hvala ;)
ITunes na win je totalno sranje. Ja sam na laptopu od starog (ima Sony Vaio, win7) preko svog app store accounta kupio numbers za njegov iPad i svaki put kada sam stavio njegov iPad syncati, sve kupljene aplikacije je maknuo iz iPada i svaki put bi morao ponovo spojiti iPad rucno ih oznaciti, iTunes bi ih vratio u ipad, ali cim bi ga ponovo spojio na iTunes ista prica.
Sigurno se pitate kako sam rijesio taj problem na windowsu?
Starom sam JB-o iPad i stavio mu crackirani numbers (njemu treba zbog posla). Problem solved.
Zato na Macu nemam tih problema i tada kupljeni numbers meni savrseno radi. I sada ga imam na iPadu i sve 5.
Zao mi je sto svi ne mogu imati Mac :/
Nije to stvar do Maca već različitog iTUnesa... ista stvar bi ti se dogodila da si taj isti iPad donio npr meni i spojio na moj iMac :)
I da bezveze je to skroz :)
@Pejo Nije problem u Windowsima, nego u tome što nisi autorizirao njegov komp sa svojim iTunes accountom ;-)
Isto bi bilo na Macu (koji nije tvoj/nije autoriziran tvojim acc. - možeš do 5 različitih kompova).
Je da smo mi hrvati uskraceni od tolko toga ali cemo barem dobiti koristivi PayPal konačno 1.1.2011.
pech said: Pejo Nije problem u Windowsima, nego u tome što nisi autorizirao njegov komp sa svojim iTunes accountom
Jesam. to sam prvo napravio, jer mi nije dao da kupim aplikaciju, ako ne autoriziram komp. Tek nakon autorizacije sam mogao kupiti aplikaciju, a baš sam htio kupiti preko njegovog kompa, da mi ne radi problem, a na kraju sam problem opet dobio :(
moze jedno pitanje, kako da si prebacim pjesme, slike sa itunsa na iphone, ali da ne updejtam itunes i iphone? imam 9.0.2 itunes i 4.0, kad ga prikljucim i hocu sync on naravno trazi da se prvo updejta
LordShigi said: ali cemo barem dobiti koristivi PayPal konačno 1.1.2011.
A to je PayPal sluzbeno potvrdio? Vidio sam da se ukida zakon koji im smeta, al nisam vidio da su ista oni sluzbeno najavili.
Pa nisu, ali po mojoj logici je njima cilj da se šire. Vjerovatno necemo odma dobiti paypal 1.1.2011., ali u toku par mjeseci ga očekujem.
želite reći da ćemo u 2011.-oj moći primati pare na paypal?
Problem s iTunes 10
Radi se o tome da mi se iTunes smrzne svaki put kad pritisnem Apply ili Sync da bih prihvatio neku promjenu na uređaju. Nakon toga moram ih ugasiti putem TaskManagera. Riječ je o iTunesima 10.0.1, 64 bitna verzija na Win 7 Ultimate 64 bit. Probao sam više puta instalirati i deinstalirati, više puta ih skinuo s neta. Skinuo sam i 32 bitnu verziju, ali ju nemogu pokrenuti i instalirati pošto prepoznaje moje 64 bitne Windowse i traži me da instaliram 64 bitne iTunse.
Nakon deinstalacije iTunes 10 pokrem 9.2.1 (64bit) ali mi se uopće ne pokreće instalacija - u biti ništa se ne događa. U međuvremenu sam reinstalirao komp 2 puta. iTunes-e 9.2.1 sam skinuo s FileHippa.
Skinuo verziju 10.0.0 s FileHippa - ista stvar!!! Pomalo gubim strpljenje...
Probao sam pokrenuti 10.0.1 u Safe modu - ista stvar.
Verzija 9.1 ne radi na iPhonu 4. sad pokušavam s 9.2 - opet.
BTW Stavio sam iTunse 10.0.1 (32bita) na kompu na poslu koji uopće nije spojen na net i sve uredno radi što znači da problem nije u iPhonu. Usput radi se o iPhoneu 4 16GB.
Molim pomoć...
Zasto mi iTunes stalno pokazuje ono da im prijavim nesto, makar stisnem da ne prikazuje vise. Kako to rijesiti? Trazio sam po googleu, ali ne mogu naci tocno