Ovako,imam jedan iphone na kojem je bio 4.0 soft,i bio je na njemu instaliran fake apn profil. Covjek si je uplatio data paket i sad je htio da mu maknem taj profil tak da moze surfat preko svog t mobile broja ,to jest koristit internet a da nije wifi.
Ja sam uzeo tel.napravio backup,sinkronizirao ga i onda sam mu podigao soft .na 4.0.2. i postavio sam ga kao novi iphone.U tom trenu iphone je normalno radio,spajao se na net preko tog data paketa itd.bez ikakvih problema.Onda sam vidio da nema kontakata ni poruka niti icega na tel.i ja sam napravio restore backupa koji sam napravio prije dizanja softa. i kako sam to napravio internet ne radi to jest taj data paket.Wifi radi normalno.
Jel mi moze netko reci kako da vratim kontakte,poruke i biljeseke na iphone ,ali znaci da mi ne povuce komplet cijeli backup jer ocito zbog toga fake apn a ne radi internet.
stavi te kontakte preko backupa i onda odi na unlock.net.nz i tamo si ubaci podatke za t-com!
Kontakte sinkroniziraš sa Address bookom, bilješke sa mailom a jedino se gube poruke.
Stvar je u tome ,sto na tom tel. vise ne treba fake apn,ali kinsif ti mi to kazes zato da ga vratimu u biti na tvornicke postavke tako sto cu u tom apn rucno upisati t mobile postavke,ali ne znam koje su.
Dottore,imam na svojim itunesiam vec milijon tudjih sinkronizacija,pogubio sam se.
pa odi vidi malo koje su postavke za t mobile. a mislim cak da oni imaju vec postavke za t mobile.
Znaci tam isppod pise disable data paket,a ispod toga pise custom apn.Znaci u tom custom apn bi trebao nekako unijet od t mobile podtake.
to bi trebalo biti to! samo nadji koji su to podatci!
Asad sam skuzio kak da kontakte prebacim,jos moram samo slike tako.I onda mi nece trebat nista u vezi apn.a
A sad mi je frend dofurao 3 g brejkanog sa 3.1.3 na kojem stalno stoji jabuka i onaj kruzic se vrti.Rekao je da je stisnuo reset svega,i to vec 2 sata tak vrti inista.Kad ga prikopcam na itunese uopce se ne prepoznaje ,nije pomogao ni dfu mode.