Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• grgamajstor
  • kvaju
  • AndyBoy
  • Iwaa
  • krkljan
  • tkotikrivkristijan
  • danijelklcom
  • TiaRhea
  • aida1956
  • Veyron
  • tomislav10
  • Tomek
  • Ivan Soad
  • iLuka19
  • Dottore
  • dale_cooper007
  • hrle
  • big_mac
  • NotoriusBIG
  • dare

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iphone 2g
  • problem s iphonom 2g, nije mu radio ni zvuk ni wifi, imao je softver 1.1.1.4 koliko se sjecam i pri spajanju mi je ponudilo nadogradnju na 3.1.3 sto sam prihvatio i sad nece nikud vise dodje do restora i javi gresku 1011. sad kad ga upalim pojavi mi se itunes kabel(kao na 3.1.2 kad bi se ugasio pa ti je bila potrebna crna kisa) i sad neprima ni jedan sof nanize osim 3.1.3 kojeg nece da do kraja odradi, netreba mi ni jb niti unlock. Ima li tko kakvu ideju sto da uradim??

Post edited by Dottore at 2010-09-19 14:18:23
  • 27 Komentara sorted by
  • itko ?? :-/

• pa jel ti on restoro do kraja 3.1.3 pa na kraju izbacio gresku ako je probaj recboot i exit recovery mode ako nije restoro onda moras uci u DFU mod pa onda restore ispocetka!

• ma nije dodje do restore firmware i tu pukne pred sami kraj i javi gresku 1011. i onda mi se pojavi onaj kabel bijeli s itunes i nemogu nista, probao sam ga stavljat u dfu mod pa dizat pomocu lijevog shifta 1.1.14, 2.1.1, 3.1.3 ali nista nece da prihvati uvjek neku gresku javlja. kad ga ustekam itunes javi da je iphone u recovery modu i treba restore napravit, ja kliknem na restore tvornicki sto bi trebalo proci po nekoj logici jel nista mi treba od telefona ni jailbreak ni unlock al neide. na njemu je bio 1.1.4 ili tako nesto nije radio wifi signala, zvuk, i dobio sam savjet da treba restore stavit i novi softver dignut da bi trebalo biti ok al nekuzim zasto neide nema logike :-/

• Error 1011, 1013, 1015 at the end of restore: This means that the modem firmware could not be updated. If your phone says “needs repair” and you tried to restore and got this error, you probably have a permanently damaged phone. You can try the DFU mode suggestion above and hope for the best.

izvor

• ovako udi u DFU http://www.iclarified.com/player/desktopplayer.swf?enid=1034&meid=7242 onda updataj firmware na 3.1.3 kad ti izbaci gresku pokreni recboot i klikni exit recovery mode!

nista drugo ti nemogu reci! naravno nisam odgovoran za eventualnu stetu koja bi mogla nastati ali nebi trebla ja sam ovaj postupak radio mnogo puta!

• I da updataj itunes na najnoviju verziju!

• @Weki20 napravio sam sve kako si rekao... ima malih pomaka ali sada mi u itunes-u pise "There is no sim card installed in the iphone you are attempting to active. Jedino mogu napraviti restore s lijevim shiftom probao obicno i dfu modom neide. a na iphonu mogu kao zvati pozive za nuzdu mali lokotic ko da je zakljucan kabel od itunes mi pokazan i pise "Restore needed iphone cannot make or recive calls. Restore from itunes www.apple.com/suport." mogu ga otkljucat zakljucat ugasit upalit. HELP :-/

Post edited by tomislav10 at 2010-09-06 11:11:29
  • treba ti at&t kartica?

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 2 iPod nano
  • pojma nemem prvi put se susrecem s takvim problemima a i opcenito s iphonom 2g tako da sam izgubljen u prostoru i vremenu...

• ako je iz amerike originalno mobitel onda ti je to rjesenje, jer mu je potrebna at%t kartica da se aktivira. bas kao sto je iphonu iz t-mobilea potrebna njihova kartica da proradi

• problem je sto neznam jeli iz amerike....

• najbolje ti je da nadjes nekog sa foruma ko ima at&t karticu. ja sam 90% siguran da je do toga

• ma ne treba mu at&t kartica, kada restoras i stavis fw koji želiš on kaze da treba aktivaciju. onda samo napravis JB sa red snowom i unlock. evo ti tutorial

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436

Post edited by Hrco at 2010-09-06 16:09:32
  • Hrco said: ma ne treba mu at&t kartica, kada restoras i stavis fw koji želiš on kaze da treba aktivaciju. onda samo napravis JB sa red snowom i unlock hrco si siguran jel telefon bas i nije funkcionalan, gore sam naveo sto se samo moze s telefonom. nema meni, ikona i slicno.... samo pozivi za nuzdu, pozadina je crna s kablom i itunes mrezu uvjek trazi,mozes ga ugasit uplait.... da neponavljam gore iznad sam detaljno napisao sto mi se javlja, sto mogu a sto nemogu :-/

• moras napraviti JB i unlock da bi ga koristio sa nasim karticama. nema ikona niti icega jer mu je potrebna aktivacija. a posto nemas at&t karticu koristis redsnow koji ga haktivira i radi JB. cak i da imas at&t karticu opet moras raditi JB i unlock da bi koristio nase kartice. imao sam 2g pa ti pisem kako sam ja radio. napravi ponovo restore i onda prati upute sa iclarified-a, sve sto ti treba je na stranici, a fw mozes skinuti sa ovog foruma, pazi da je za 2g. ako restore radi probleme, probaj iz DFU, instaliraj nove itunese, probaj drugi usb port na kompu. nebi trebalo biti problema, probaj pa javi.

• iz DFU moda sam poceo dizati 3.1.3 dof onda mi je nakraju puknu na restore firmware, zatim sam izsao iz recovery moda s rec boot , i sutra cu onda nastaviti s ovim sto si mi rekao... budem pratio link koji si mi dao (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436) . javim kako je proslo, Hvala ti puno.

• da, probaj restore da nije u DFU. ne znam, nadaj se da nije ono sto ti je duba napisala. sretno i javi!

• evo isprobao sam sve i neide nikak. Kad iphone ustekam u itunes-u mi javlja "There is no sim card installed in the iphone you are attempting to active" i na lijevoj strani mi pise iphone nemogu napraviti restore nikako, jedino ide iz DFU moda . probao sam svaki put prekine na kraju i onda sam preko rec boota ga ozivio i sad. kad pokrenem RedSn0w zapinjem odmah na prvom koraku, kliknem na browse i odaberem 3.1.3 (probao sam i 1.1.4,2.1.1) javlja mi se sljedeca greska "unable to recognize specified ipsw" i nemogu na next. mislim da se sve to vrti oko firmware jel nije zavrsio sve do kraja kako treba i moram ga probuti onda s rec boot-om . Gubim svaku nadu pomalo i mislimda mu nema spasa :-/

Post edited by tomislav10 at 2010-09-07 10:38:26
  • probaj sa redsnow 0.9.5 umjesto 0.9.4. i nemoj stavljat nikakvu karticu dok radis restore. probaj na drugom računalu, na drugim windowsima, skini drugi ipsw (sa foruma su sto posto svi ok)... stvarno ne znam, probaj sve sto mozes probati.

• probao sam s 0.9.5 ista stvar, probao na win7, na xp isto, ipsw skidao s svih strana uvjek isto :-( budem jos probavao al izgleda uzalud...

• mene je vec poceo živcirat, a mogu mislit kako tebe tek :D

• ha! pazi ovo : "Had a same problem, here is how it got solved. First download also 3.1.2 ipsw. Then in first step you need to restore I-phone to 3.1.3 but when you start Redsn0w you load 3.1.2 - which is recognisable by redsn0w"

zadnja nada :)

• Ma redsnow neće prepoznati 3.1.3 firmware,iako ga može jailbrejkati. Samo ti restoraj mob na 3.1.3 ali kada budeš označavao firmware u redsnowu,označi 3.1.2 i sve će biti u redu.

• U RedSnow uvijek ucitavas FW prije onog kojeg imas(u tvoj slucaju 3.1.2)

• pa di ste do sad bili dok se mi mučimo ko budale :)

• hvala svima na savjetim , pogotovo @Hrci , rijeseno je djelomicno :) samo je trebalo 3.1.2 stavit u redsnow kao sto ste gore rekli :-D

• determining current settings... tu sam zapeo sada, napravio jb, unlock, cak i itunes napravio korak dalje pa sam stavio ime iphona odabrao ono set as new... i sad mi stoji na tome, nemogu ga ugasit ni nista, jeli imao tko iskustva s tim??