Za Simpa korisnike (dakle oni na bonove), smanjene su cijene web n' walk paketa. Sada paket S s 30 MB prometa košta 5 kn, M sa 100 MB 10 kn (prije 20), L sa 300 MB 20 kn, i XL s 1.5 GB za 75 kuna.. Ovo je samo promotivno razdoblje koje traje do kraja 10 mjeseca a onda cijene idu x2..dakle navali narode dok je još vruće..=) Evo na t-mobile webu- http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
moglo bi to i ostat tako... no sad su cijene na pretplati ispale previsoke u odnosu na prepaid, pa ja placam 1GB 70kn+PDV?!?
da definitivno moraju smanjiti nama pretplatnicima cijene 250mb=35kn
Stvarno su im super i prihvatljive IMO cijene za prepaid... ali sad mi je žao što sam pretplatnik :/ uglavnom nadam se da će uskoro i pretplatnicima dignuti pakete ili smanjiti cijene
idem odmah jedan L-paket uzet za probu !!!
brijem da ce nam dignuti pakete sa dolaskom iP4 :)
Darko Kontin said: Stvarno su im super i prihvatljive IMO cijene za prepaid... ali sad mi je žao što sam pretplatnik :/ uglavnom nadam se da će uskoro i pretplatnicima dignuti pakete ili smanjiti cijene
Zar je sad t-mobileov web internet na mobu najjeftiniji (ako ne računamo pretplate i one kartice za USB stickove koje nemaju mogučnost obavljanja poziva) ? Ako ostave ovakve cijene, to bi mogao biti pun pogodak!
Ali ce ih dic ... Pise da je ovo 50% cijene :)