Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Klaudio
  • struja
  • micho0305
  • iPekica
  • danijelp
  • nizg
  • Pandurantt
  • jabuka_lover
  • marinkekac
  • AdoSel
  • pax0707
  • panda
  • GoldenBrown
  • cvitko
  • AgdaM
  • danijelklcom
  • luciferred
  • zac189
  • zipce
  • nikolamujdzic

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
T-mobile smanjenje cijena mobilnog neta
  • Za Simpa korisnike (dakle oni na bonove), smanjene su cijene web n' walk paketa. Sada paket S s 30 MB prometa košta 5 kn, M sa 100 MB 10 kn (prije 20), L sa 300 MB 20 kn, i XL s 1.5 GB za 75 kuna.. Ovo je samo promotivno razdoblje koje traje do kraja 10 mjeseca a onda cijene idu x2..dakle navali narode dok je još vruće..=) Evo na t-mobile webu- http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp

Post edited by Dottore at 2010-09-19 15:36:53
    Iphone 4 16gb 4.2.1
  • 7 Komentara sorted by
  • moglo bi to i ostat tako... no sad su cijene na pretplati ispale previsoke u odnosu na prepaid, pa ja placam 1GB 70kn+PDV?!?

• da definitivno moraju smanjiti nama pretplatnicima cijene 250mb=35kn

Post edited by crashkdm at 2010-09-04 13:56:18
  • Stvarno su im super i prihvatljive IMO cijene za prepaid... ali sad mi je žao što sam pretplatnik :/ uglavnom nadam se da će uskoro i pretplatnicima dignuti pakete ili smanjiti cijene

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • idem odmah jedan L-paket uzet za probu !!!

• brijem da ce nam dignuti pakete sa dolaskom iP4 :)

Darko Kontin said: Stvarno su im super i prihvatljive IMO cijene za prepaid... ali sad mi je žao što sam pretplatnik :/ uglavnom nadam se da će uskoro i pretplatnicima dignuti pakete ili smanjiti cijene

Post edited by crashkdm at 2010-09-05 02:35:53
  • Zar je sad t-mobileov web internet na mobu najjeftiniji (ako ne računamo pretplate i one kartice za USB stickove koje nemaju mogučnost obavljanja poziva) ? Ako ostave ovakve cijene, to bi mogao biti pun pogodak!

 MacBook Pro '10 | 24" LED Cinema | iPhone 4 32gb | iPod shuffle 512Mb '05 | iPod shuffle 2gb '09 ... To Be Continued ;)
  • Ali ce ih dic ... Pise da je ovo 50% cijene :)