Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• tomislavc
  • mujagawudakhi
  • Irencica
  • Predator971
  • saint
  • TiaRhea
  • 000000000
  • Žarko
  • OpiumTea
  • iron
  • edifreak
  • vanjichh
  • darmar80
  • lajka
  • TonySoprano
  • violetta
  • switcher7
  • rak21
  • blue_devil
  • alexiaco2

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
tečajna lista,tv raspored-pomoć
  • Molim pomoć

programiram u iphone sdk programu i htio bi za sebe napraviti jednostavnu tečajnu listu i tv raspored. Osmislio sam dizajn, ali ne znam kako da isprogramiram da mi za tečajnu listu baza stalno bude ažurirana, tako i za tv raspored, da se automatski update-a i radi promjene prema web stranicama. Koji je kod za to?

• 3 Komentara sorted by
  • imam pojma, a ono o dappu sam samo pitao dal neko ima iskustva s tim, naravno da ne mislim u dappu programirati jer se i ne može. No instalirao sam dapp i služi mi samo za izradu layouta tako da ne moram na papiru raditi.

• Jel ti imas uopce pojma sta radis? Po ovom topicu i onom o Dapp aplikaciju mi se cini da nemas. Probaj za pocetak naucit programirat...

• Jel ti ne bi to bilo jednostavnije s besplatnim Interface Builderom? O_o

Anyway, koje jezike znas?