Ekipa trebam pomoć....situacija je sljedeća... Trebam nositi mob na servis, kako imam jailbreak na njemu htjeo sam napraviti restore, no on nije uspio...javi se greska da iphone nije eigible to restore....sto raditi ?? Mislio sam napraviti restore, pa da on automatski stavi novi os 4 pa da ga nosim na servis? sto da sad radim?
Unaprijed zahvaljujem :)
znači spoija si iphone na računalo, otvorija itunes kliknija na restore?
tako je...i nakon provjere sa appleom - verifying restore with apple - pojavi se error - this phone could not be restored. This device is not eligible for the requested build.
bit će da si skinio krivi ipsw, možda za 3g ili 3gs?
ipsw??
rak zabrijao malo :)) stavi mob u DFU mode pa onda restoraj
dubazg moze malo detaljnije, pocetnik sam :))
nisam shvatio jel ga hoces restorat na 3.1.3 opet ili?
ok, sad sam napravio nesta krivo...stavio sam ga prema uputam u dfu mode...itunes prepoznao da je u restore modu i kaze treba restore...i ponovo kad se spoji sa serverom javi...this phone could not be restored. This device is not eligible for the requested build... iphone sada ne reagira nikako, upaliti se nece...sto da radim?
uspio sam ga vratiti u zivot :) normalno radi.. no i dalje ga nemogu restorati kako se jailbreak nebi vidio da ga mogu odnjeti u t-mobile servis?
fakat ne znam što se događa. probaj promijeniti USB, apdejtaj iTunse, u krajnjoj liniji probaj na drugom kompu. što se tiče iphonea, probudi ga držanjem home i power gumba. ili drži dugo power, više se ne sjećam točno.
u krajnjoj liniji, ako baš ne ide, stavi ga na punjač i u postavkama - općenito odi na generalni reset
dubazg said: rak zabrijao malo ) stavi mob u DFU mode pa onda restoraj
čitam 2 teme i u krivu bubnem post :)
da ti ne izbaci 3194 error svaki put kad probas restore napravit ?
ja imam 3194 error problem, nisam siguran da li se radi o mc modelu, 42 tjedan proizvodnje 3Gs new bootroom restore sa 4.0 na 4.0.1
nasao sam sljedece
Error 3194 Occurs when trying to install an old firmware and Apple's server disallows the installation. The only solution is to have SHSH backup and modify the hosts file to point to Saurik's Cydia server where they are backed up (or localhost if you have it yourself).
ali to se odnosi kad se oce na stariji fw zar ne?