Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6819)

• deYo
  • montypirate
  • soic
  • jpenezic
  • mopsy
  • NotoriusBIG
  • dembow
  • lajka
  • tonik
  • KresimirMKresimirM
  • 031robert
  • danijelp
  • angel
  • Skorpio
  • borostef
  • iWave

Tko je online (0)

iTunes problematika
  • Dakle importam nekaj sa harda i iTunes i nekad je sve OK, zavisi o tome kak su oni ID tagovi ispunjavani, a neka mi zna poduplat pjesme, pa ih npr. razbaca umjesto da drži u jednom folderu, odnosno albumu od tog izvođača. A kada je neki featuring onda imam i taj album od tog izvođača ali taj featuring izbaci u novi folder gdje je izvođač taj izvođač feat. neki drugi pa je to iritantno. Dakle isti album ali rasjcepkan na 2 ili više mjesta zbog toga kaj je još jedan izvođač u igri. Jel ima neki pametan način da se to rješi? Sviđa mi se koncept iTunesa ali iziskuje puno vremena dok se sve posloži da bude tip top

• 9 Komentara sorted by
  • ajde u postavke pa onda advanced i makni kvačicu sa keep itunes folder organized i copy files to itunes media folder when adding to library.... samo ti nisan siguran oće ti vratit pisme kako su ti bile, ali ti ih sigurno više neće razbacivat po drugim folderima.....

• Fala.. Još malo zujim po OSX-u pa mi promaknu i ovakve logične stvari

• Sto se tice ubacivanja duplih pjesama, vjerojatno se radi o folderima u kojima imas pjesme i .m3u (ili neki drugi tip) playlist file pa iz njega procita jos jednom...

A za organiziranje po folderima stvarno ne kuzim zasto bi ti bilo bitno. Rijesi tagove da sve bude kako spada, bit ces si zahvalan za koju godinu ;)

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Da, bit će da je to zbog playlista, budem ih brisao ubuduće. Sviđa se meni organizacija po folderima, samo kaj je na gore nacedenom primjeru malo zeznuto. Npr. Santana ima skoro cijeli album featuring sa nekim. I onda kad ga importam nemam samo taj album nego 10. Jedan je samo Santana, drugi je Santana feat. Seal di je samo jedna pjesma, pa onda novi "album" Santana feat. P.O.D. itd.

• U tom slučaju pod "album artist" staviš "Santana". Artist može ostati "Santana feat. blah".

• OK, bum probal tak. Sam kaj je po defaultu drugačije ispunjeno pa onda kad importam moram to sve mijenjati..krvav posao :-)

• Krvav, al kao sto rekoh, bit ces si zahvalan za par godina :)

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • samo nemoj napraviti kiks i ubaciti cijelu kolekciju u jednom potezu jer ce nastati takav kaos da ces se iz njega jos krvavije izvuci. najbolje ti je da ubacujes po sistemu "sta mi se slusa" i onda ubacis 3, 4 albuma, jedan po jedan, i svakog uredis, ubacis mu artwork svakako, i malo po malo skupi popunit ces si itunes kolekciju. bit ce uredna, a neces provesti 4 noci za redom lutajuci po hrpetini nesortiranih mp3a.

• Da, to sam skužio kad sam ubacio depeche mode diskografiju pa je nastao El Masakro :-)