Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• take31
  • Tunte
  • Ilko21
  • Mladen1961
  • Oblique
  • tr00pa
  • kinsif
  • matobj
  • MoschuS
  • tkotikrivkristijan
  • Ivana555
  • glazZ
  • Pandurantt
  • Zuja
  • mario_kevic
  • lukav

Tko je online (1)

POMOĆ HITNO - ipod touch +ziphone error
  • evo ovako, imam ipod touch 32 gb 1.1.4. isao sam raditi jailbreak 3.0 i prekinuo sam ga pri kraju...kako se nije htio ugasiti niti nista resetirao sam ga drzeci home i onu gore tipku 7 sec, sada prilikom paljenja mi se pojavljuju samo neka bijela slova i ne zeli nista...niti se ugasiti...mogu ga samo opet resetirati...niti ga cita itunes vise...
    sto trebam uciniti?? molim pomoc sto prije!??
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 20:20:40
  • 4 Komentara sorted by
  • Bez panike :D , inače NIKAD nemoj prekidati u pola posla flashanje, velika je vjerojatnost da ćeš završiti sa blokanim iphoneom/ipodom.
    Procedura je sljedeća, uštekaš u računalo pomoću kabla, upališ itunes. Stisneš i držiš home i sleep tipku u isto vrijeme i držiš TOČNO 10 sekundi. Po isteku tih 10 sekundi pustiš sleep tipku i nastaviš držati home tipku još 20-30-40 sekundi odnosno sve dok ti iTunesi ne jave da je iPod/iPhone u restore modu. Nakon otga pustiš home držiš tipku alt na tipkovnici i klikneš mišem na Restore, pri čemu će te pitati da nađeš 1.1.4 ( ili koji god već firmware želiš) kojeg si prethodno spremio na računalo. Pustiš neka ga update-a i kad završi ponoviš activate + jailbreak proceduru iz Ziphonea. Ovaj put NIKAKO ne prekidaj dok god ti sam ziphone ne javi da je gotovo.

Eto javi kako je prošlo
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • eee stvarno puuuno hvala, ovako brzu reakciju nikako nisam ocekivao...
    evo napravio sam sto si rekao, sve se vratilo u normalu, upravo si restoram svu multimediju koja mi je bila i prije
    a prekinuo sam jer je malo duze potrajalo a i na samom ziphonu je pisalo da to napravim ako potraje duze od 3 min i napravio sam to XD
    svakako hvala i mislim da cu jos malo pricekati sto se tice jailbreaka
  • said:

eee stvarno puuuno hvala, ovako brzu reakciju nikako nisam ocekivao...
    evo napravio sam sto si rekao, sve se vratilo u normalu, upravo si restoram svu multimediju koja mi je bila i prije
    a prekinuo sam jer je malo duze potrajalo a i na samom ziphonu je pisalo da to napravim ako potraje duze od 3 min i napravio sam to XD
    svakako hvala i mislim da cu jos malo pricekati sto se tice jailbreaka

Slobodno možeš JB, ja sam imao 16 GB i Jb je prošao odmah, ovo za prekidanje se uglanvom odnosilo na iphone jer je tu šteta ozbiljnije i veća u slučaju zaribavanja :D eto uživaj sa ipodom :D
  • hehe hvala, budem uskoro, danas sam se vec dost pretrpio :P, ovo ostavljam za sutra :)