Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• danijelp
  • corpsebride
  • icce
  • Rissien
  • pbaburic
  • tmilovan
  • therrlu
  • leanabelle
  • Ivan
  • vasi
  • Boom-Apps
  • iLuka19
  • Klaudio
  • Dariobo
  • iWave
  • iVar

Tko je online (1)

Molim pomoc...Apple screen
  • Do danas mi je iPhone najnormalnije radio i danas sam ga ugasio i ponovo upalio i od tada stoji samo Apple logo na ekranu. Spojio sam ga na iTunes i ubacio u DFU mode i pokusao ubaciti (shift+restore) 4.0.1 FW posto zelim unlock i JB, a do sada sam koristio 3.1.2 JB sa blackra1n-om...uglavnom, nece mi napraviti restore i javi se poruka "This device isn't eligible for the requested build" ...onda sam trazio po forumu i vidio da je netko lijepo objasnio kako zaobici ovaj problem, ali nazalost ja nemam spremljen ECID u Cydii...dakle preostaje mi samo restore i update koje mi nudi iTunes, a to znaci mozda vec i 4.1 FW. Molim vas, ako netko ima neko pametno rjesenje za ovu situaciju neka pomogne jer meni je ponestalo ideja.

Post edited by Dottore at 2010-09-19 14:21:59
  • 10 Komentara sorted by
  • pa tribaš ga upalit sa blackra1n-om, tj. spoji ga na računalo, upali i pokreni blackra1n

• Ne pali to kod mene, to se odnosilo na 3GS-ove nakon 44 tjedna proizvodnje koji kada bi se ugasili ponovo su se palili na taj nacin. Mislim da nisi razumio moj problem.

• skužaj, moj se tako palija pa san mislija da je do toga, a trenutno si osuđen na 4.1 ako nemaš niti jedan SHSH spremljen, ili ga probaj vratit na 4.0.2 ako trebaš unlock dok još imaš vrimena, i spremi shsh za 4.0.2 ODMA!!

• Sta za 4.0.2 ima unlock, a nema JB?

• da!! samo požuri! ja mislin da još imaš vrimena!

• Problem je sto mi uopce neda napraviti restore...ili mi javlja "This device isn't eligible for the requested build" ili error 1394...nemogu napraviti uopce restore i update na bilo sto.

• Možda ti se dogodilo nešto kao meni, pa pogledaj ovdje: http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/14192/itunes-ne-prepoznaje-iphone-3g

• Mislim da za ovo treba spremljeni ecid iz cydie, a ja to nemam.

• Problem je sto ja uopce ne mogu napraviti update i restore, pokusao sam iz DFU moda ici na update i restore za ovaj novi 4.1 FW pa mi ni to neda, javlja stalno neke errore...jel moguce da je riknuo jer ga ja uopce vise ne mogu povrtatiti u zivot...sve sto imam od njega je Apple jabucica na ekranu koja stoji.

• Ne treba ti taj ecid iz cydie, jer ga ni ja nisam imao, samo prati tocno sto ti tamo pise i trebalo bi uspjeti. Nisam ni ja puno vjerovao u to i do tada sam pokusavao sve zivo, ali tek s ovim mi je uspjelo... Nego, jesil pokusavao ono da ga prisilno restartas drzeci zajedno duze pritisnute power i home tipke, tako da makar maknes taj apple logo?! Ne vjerujem da se nesto ozbiljnije pokvarilo...

Post edited by nunu at 2010-09-09 18:45:18