ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Do danas mi je iPhone najnormalnije radio i danas sam ga ugasio i ponovo upalio i od tada stoji samo Apple logo na ekranu. Spojio sam ga na iTunes i ubacio u DFU mode i pokusao ubaciti (shift+restore) 4.0.1 FW posto zelim unlock i JB, a do sada sam koristio 3.1.2 JB sa blackra1n-om...uglavnom, nece mi napraviti restore i javi se poruka "This device isn't eligible for the requested build" ...onda sam trazio po forumu i vidio da je netko lijepo objasnio kako zaobici ovaj problem, ali nazalost ja nemam spremljen ECID u Cydii...dakle preostaje mi samo restore i update koje mi nudi iTunes, a to znaci mozda vec i 4.1 FW. Molim vas, ako netko ima neko pametno rjesenje za ovu situaciju neka pomogne jer meni je ponestalo ideja.
pa tribaš ga upalit sa blackra1n-om, tj. spoji ga na računalo, upali i pokreni blackra1n
Ne pali to kod mene, to se odnosilo na 3GS-ove nakon 44 tjedna proizvodnje koji kada bi se ugasili ponovo su se palili na taj nacin. Mislim da nisi razumio moj problem.
skužaj, moj se tako palija pa san mislija da je do toga, a trenutno si osuđen na 4.1 ako nemaš niti jedan SHSH spremljen, ili ga probaj vratit na 4.0.2 ako trebaš unlock dok još imaš vrimena, i spremi shsh za 4.0.2 ODMA!!
Sta za 4.0.2 ima unlock, a nema JB?
da!! samo požuri! ja mislin da još imaš vrimena!
Problem je sto mi uopce neda napraviti restore...ili mi javlja "This device isn't eligible for the requested build" ili error 1394...nemogu napraviti uopce restore i update na bilo sto.
Možda ti se dogodilo nešto kao meni, pa pogledaj ovdje: http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/14192/itunes-ne-prepoznaje-iphone-3g
Mislim da za ovo treba spremljeni ecid iz cydie, a ja to nemam.
Problem je sto ja uopce ne mogu napraviti update i restore, pokusao sam iz DFU moda ici na update i restore za ovaj novi 4.1 FW pa mi ni to neda, javlja stalno neke errore...jel moguce da je riknuo jer ga ja uopce vise ne mogu povrtatiti u zivot...sve sto imam od njega je Apple jabucica na ekranu koja stoji.
Ne treba ti taj ecid iz cydie, jer ga ni ja nisam imao, samo prati tocno sto ti tamo pise i trebalo bi uspjeti. Nisam ni ja puno vjerovao u to i do tada sam pokusavao sve zivo, ali tek s ovim mi je uspjelo... Nego, jesil pokusavao ono da ga prisilno restartas drzeci zajedno duze pritisnute power i home tipke, tako da makar maknes taj apple logo?! Ne vjerujem da se nesto ozbiljnije pokvarilo...