Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• BAXA
  • ford
  • TCvetkovic
  • weiss
  • JustBlaze
  • theoblak
  • sina
  • Luka
  • Montana
  • ivana1989
  • maxt
  • Zoki_Zg
  • Vedegoo
  • ssapa
  • pech
  • Dom031
  • MirsoKa
  • Jimi Hendrix
  • Dottore
  • boriskr

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iOS4.1
  • 66 Komentara sorted by
  • Mda, al to nema veze s 4.1 nego je app opcenito zesce smece.

• Fico pa daj se koji put malo suzdrzi od takvih komentara tebi su sve aplikacije smece! Pa napravi onda nesto sta nije smece da vidimo kako to izgledaju tvoji savrseni programi! Na svaku aplikaciju do sad si imao negativan komentar!

• Oces rec da m-zaba nije smece? I to jos neko indijsko il pitajbogacije.

• Moram reci da podrzqvam fichoja i aplikacija je fakat smece,ali sto je najbolje od svega sluzi svrsi :)

Nisam imao nikakvih problema nakon upgradea na 4.1

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Ja neću reći da je smeće, ali da me nervira što tipkovnica uvijek prertiva zadnji red formulara, pa moram kucati napamet, nervira me :).

Admin
  • pozdrav, stavio sam 4.1 na 3g ,sve je radilo ok , nakon toga stavio sam removebg(remove all bakground applications) za SBSettings i nakon prve upotrebe multitasking je prestao raditi.na duble click na home tipku vise ne dobivam pokrenute aplikacije.zna li netko izlaz iz ove situacije , osim ponovnog restora os-a

eh da ,ako uplaim safe mode multitasking radi iako se springboard raspadne

evo da si sa, i odgovorim,problem je u winterboardu :)

Post edited by nemesis666 at 2010-09-26 16:05:05
  • bok, nisam baš upućen u iphone stvari, pa moram pitati. imam os 3.1.2. (7D11) i jailbreak (napravljen sa Cydia-om, ak je to uopće važno) i htio bi skinuti novi update, a čitao da se iphone može zauvijek "zaključati" ako skineš novi update a imaš jailbraek, dali se to može i meni dogoditi ?

• Da.

iPod Touch 4 32Gb
  • nemesis666 said: nemesis666

instaliraj ztoggle iz cidije

• ja bih ti preporučio da ostaneš na 3.1.2 ja imam 3gs na 4.0 i 3g na 4.1 oba su usporila i nemaš jailbrek za 4.1 i 4.o.2 a za 4.0 ima toliko od mene pa ti kako hoćeš

• na 3gs imam 4.1,stvarno ide sve brzo,baterija zamjetno bolje drzi nek na 3.1.3.. multitasking radi ko podmazan.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • rak21 said: probaj plants vs zombies i galcon

to sam igrao na kompu, angry birds isto imam, galcon nemam pojma sto je. ali opet cijeli koncept game centra me nervira, mislim da se tim ciljalo na mlađu populaciju i vise na vlasnike itoucha. inace vise igram na PCu i X360 tako da su mi igre na iphonu smijesne - osim naravno doodle jump, to mi je epic igra, upravo sam 60k presao xD

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • isuse, kak ste teški, šta je problem malo pročitati prijašnje postove, na forumu svaki put ima onak 100 tema kad izađe novi update sa pitanjem jer ima jb.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • meni radi čisto ok i služi onome čemu i treba ! moeš vidjeti stanje računa platiti račun nekužim kaj bi trebalo još biti??

• Zanima me kako radi 3g sa multitaskingom na 4.1 sta preporucavate dali upalit multitasking ili ne

• ja sam novi. imam pitanje jel se mora iphone jailbrejkati ako se stavi 4.1 software. sad imam 3.1.2 ??????