Mda, al to nema veze s 4.1 nego je app opcenito zesce smece.
Fico pa daj se koji put malo suzdrzi od takvih komentara tebi su sve aplikacije smece! Pa napravi onda nesto sta nije smece da vidimo kako to izgledaju tvoji savrseni programi! Na svaku aplikaciju do sad si imao negativan komentar!
Oces rec da m-zaba nije smece? I to jos neko indijsko il pitajbogacije.
Moram reci da podrzqvam fichoja i aplikacija je fakat smece,ali sto je najbolje od svega sluzi svrsi :)
Nisam imao nikakvih problema nakon upgradea na 4.1
Ja neću reći da je smeće, ali da me nervira što tipkovnica uvijek prertiva zadnji red formulara, pa moram kucati napamet, nervira me :).
pozdrav, stavio sam 4.1 na 3g ,sve je radilo ok , nakon toga stavio sam removebg(remove all bakground applications) za SBSettings i nakon prve upotrebe multitasking je prestao raditi.na duble click na home tipku vise ne dobivam pokrenute aplikacije.zna li netko izlaz iz ove situacije , osim ponovnog restora os-a
eh da ,ako uplaim safe mode multitasking radi iako se springboard raspadne
evo da si sa, i odgovorim,problem je u winterboardu :)
bok, nisam baš upućen u iphone stvari, pa moram pitati. imam os 3.1.2. (7D11) i jailbreak (napravljen sa Cydia-om, ak je to uopće važno) i htio bi skinuti novi update, a čitao da se iphone može zauvijek "zaključati" ako skineš novi update a imaš jailbraek, dali se to može i meni dogoditi ?
nemesis666 said: nemesis666
instaliraj ztoggle iz cidije
ja bih ti preporučio da ostaneš na 3.1.2 ja imam 3gs na 4.0 i 3g na 4.1 oba su usporila i nemaš jailbrek za 4.1 i 4.o.2 a za 4.0 ima toliko od mene pa ti kako hoćeš
na 3gs imam 4.1,stvarno ide sve brzo,baterija zamjetno bolje drzi nek na 3.1.3.. multitasking radi ko podmazan.
rak21 said: probaj plants vs zombies i galcon
to sam igrao na kompu, angry birds isto imam, galcon nemam pojma sto je. ali opet cijeli koncept game centra me nervira, mislim da se tim ciljalo na mlađu populaciju i vise na vlasnike itoucha. inace vise igram na PCu i X360 tako da su mi igre na iphonu smijesne - osim naravno doodle jump, to mi je epic igra, upravo sam 60k presao xD
isuse, kak ste teški, šta je problem malo pročitati prijašnje postove, na forumu svaki put ima onak 100 tema kad izađe novi update sa pitanjem jer ima jb.
meni radi čisto ok i služi onome čemu i treba ! moeš vidjeti stanje računa platiti račun nekužim kaj bi trebalo još biti??
Zanima me kako radi 3g sa multitaskingom na 4.1 sta preporucavate dali upalit multitasking ili ne
ja sam novi. imam pitanje jel se mora iphone jailbrejkati ako se stavi 4.1 software. sad imam 3.1.2 ??????