Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Pandurantt
  • torik
  • sina
  • Saby1978
  • texas
  • panda
  • AlkyKronick
  • otkup mobitela
  • Skorpio
  • Ilko21
  • EdSe
  • mackkris
  • Gabi95
  • Jaksa
  • zac189
  • Dodo
  • aravnic
  • mačak
  • independent
  • Vlada11070

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Problem Acer 5520g
  • Kako instalirati Hackintosh na acer 5520 a ne ide preko dvd roma kako napraviti boot na usb-u molim pomoć

HVALA!

• 6 Komentara sorted by
  • što nitko nezna kako to srediti ajd netko patim se već mjesec dana ali ništa

• baš sad gledam na engadgetu kako CEO Acera Apple navodi kako je mutirani virus kojeg treba istrijebiti xD oh no he didn't

http://gizmodo.com/5156903/how-to-hackintosh-a-dell-mini-9-into-the-ultimate-os-x-netbook

valjda bi ti trebalo isto ovo pomoc, jer ni ovaj nema disk drive

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 2 iPod nano
  • ovako uspijeo sam pokreniti sa dvd roma nanačin da jedno 5-6 puta stisnem ctrl alt delit. počeo mi butati ali kad dođe do same instalacije kad treba prepoznati hdd u disk utilit nepokazuje ništa kao da nema diska nemogu napraviti particiju niti ništa dali je netko imao takav slučaj i što raditi

Post edited by speoon at 2010-09-11 02:09:42
  • krenuo si sa velikim optimizmom u veoma naporan posao :D morat ces to malo temeljitije jer ces za svaki komad hardvera morati zasebno nalaziti rjesenja ne bi li na kraju upogonio OSX koji lako moguce da ni tad nece raditi kako spada na tom lapu, jer jednostavno nije tome namijenjen! malo surfaj po hackintosh forumima, stranicama! pronadji listu podrzanod hardvera i usporedi sa tvojim za pocetak!

• hardware mi odgovara ima chipset za moju ploču wifi graf itd ali mi neočitava hdd windowsi normalno rade ali x os uopće nepokazuje hdd

• kako se radi butabilan usb stick za x os