Kako instalirati Hackintosh na acer 5520 a ne ide preko dvd roma kako napraviti boot na usb-u molim pomoć
HVALA!
što nitko nezna kako to srediti ajd netko patim se već mjesec dana ali ništa
baš sad gledam na engadgetu kako CEO Acera Apple navodi kako je mutirani virus kojeg treba istrijebiti xD oh no he didn't
http://gizmodo.com/5156903/how-to-hackintosh-a-dell-mini-9-into-the-ultimate-os-x-netbook
valjda bi ti trebalo isto ovo pomoc, jer ni ovaj nema disk drive
ovako uspijeo sam pokreniti sa dvd roma nanačin da jedno 5-6 puta stisnem ctrl alt delit. počeo mi butati ali kad dođe do same instalacije kad treba prepoznati hdd u disk utilit nepokazuje ništa kao da nema diska nemogu napraviti particiju niti ništa dali je netko imao takav slučaj i što raditi
krenuo si sa velikim optimizmom u veoma naporan posao :D morat ces to malo temeljitije jer ces za svaki komad hardvera morati zasebno nalaziti rjesenja ne bi li na kraju upogonio OSX koji lako moguce da ni tad nece raditi kako spada na tom lapu, jer jednostavno nije tome namijenjen! malo surfaj po hackintosh forumima, stranicama! pronadji listu podrzanod hardvera i usporedi sa tvojim za pocetak!
hardware mi odgovara ima chipset za moju ploču wifi graf itd ali mi neočitava hdd windowsi normalno rade ali x os uopće nepokazuje hdd
kako se radi butabilan usb stick za x os