Imao sam problem sa svojim ajfonom 3gs, nakon skoro 11 mjeseci koristenja sam slucajno primjetio prasinu ispod displaya.. Naravno, trazio sam ovdje po forumu jel ima tko slicnih problema i nisam bio jedini. Izgleda da je na 3gsu, bar ovim novijim modelima normalna stvar da se zavuce prasina gore kod sim kartice. Da skratim, odnjeo sam ajfon sa racunom i garancijom u t centar, nisam vukao one popularne brojeve iz automata, nego sam direktno trazio servisera da vidim sta se moze napravit.. (Bla, bla, bla, ostat cete bez ajfona najmanje mjesec dana i oni ce vam to van ispuhat ili ce ga samo nazad vratit.. To je vasa greska, nisam dobio zamjenski mobitel i takoo..) Ajfon predan u t centar 1.9., zaprimljen u servisu 3.9., uredjaj je zamjenjen 7.9.. Dakle, u roku 8 dana sam dosao po novi ajfon u t centar, produzili mi garanciju jos godinu dana! :) Prilicno sam odusevljen t comom. ajfon mi je 32 week 2010. Ako tko ima bilo kakvih problema s mobom, reklamirajte ga, ajfoni vise ne idu u madarsku, nego u zagreb mobis i oni ga "popravljaju".. Post je otvoren da bude na pocetku i da ga svi vide!!!!
ma nije nepotreban.. Ima 20 ljudi ovamo s istim problemom.. A kad sam ja trezio rijesenje nitko nista nije ni rekao ni znao.. E pa sad nek svi znaju!
post nije otvoren nego topic, i to nepotreban ;) drago mi je da ima i zadovoljnih korisnika t-coma, nažalost malo vas je
malo je off: ali ima li ikakve sanse da sa mrak tarife predjem na tarifu neku koja ce biti za iphone4? ili ako uskoro ne izadje, mogu li se ikako prebacit na tarifu i300 za iphone 3gs?
možeš na bilo koju tarifu preći!
Za 3GS možeš 1 samo smanjit postojeću tarifu!! A za iPhone4 možeš uzet tarifu koju hoćeš.
Da se pohvalim,prije 8 dana sam odnesao Iphone u servis,pregrijao se prasina,popucao,totalno ostecen,garancija istice 17.09,reko idem pa sta bude,jucer me zovu stigao novi iphone,jutros ga pokupio,novi novcati
Ps imam i blackberry prije 2 god uzeo jednoga,godinu garancije,predgaranciju ga odnesem u t mob,je da sam cekao 49 dana ali dobio sam novi,prije 3 tjedna odnesem blackj u servis,opet garancija istice za mjesec dana,nakon 8 dana zovu,blackj gotov,dobio sam opet novi i opet godinu dana nove garancije,hehehe
dean225 said: možeš na bilo koju tarifu preći!
aha, a šta je sa ugovorom ? potpisao sam ga na 2 godine, a tek je prosla 1. Znaci sad kad bi se prebacio na i300 tarifu za iphone 3gs onda bi mi se produzio ugovor za 2 god ili?
ako se samo zelis prebaciti na tarifu,ne produzuje se ugovor mislim.. no ukoliko kupujes mob,produzujes,ali ti za to nemas osnove,6mj. prije isteka ugovora on se moze produziti
wilijam said: ako se samo zelis prebaciti na tarifu,ne produzuje se ugovor mislim.. no ukoliko kupujes mob,produzujes,ali ti za to nemas osnove,6mj. prije isteka ugovora on se moze produziti
Pa da, planirao sam si prebacit i kupit iphone 3gs
mozes 6mj. prije isteka ugovora bez problema
i onda imas novi ugovor plus 18 ili 30 mjeseci,ja to nikada ne cinim uzimam ugovore na godinu dana,svake god novi uredjaj,uzmem u vecoj tarifi nakon 4 mjeseca radim rosadu u nizu tariu. PS imam family obitelj,uzmem u obitelji na jendog nositelja,(imam 3 broja u t shit) nakon 4 mjeseca rasclanim obitelj i opet spustim na nize tarife.
kako to funkcionira sa tom familijom,ja to uopce ne kuzim i kako onda rasclanis?:)
dean225 said: Ako tko ima bilo kakvih problema s mobom, reklamirajte ga, ajfoni vise ne idu u madarsku, nego u zagreb mobis i oni ga "popravljaju"..
mene muci jedna stvar. imam 3gs a kupljenog 13.4.2010. i prosli tjedan skuzim ja kad sam uz svoga imao jos 2 3gs-a jedan 8gb i jedan 32 da im je ekran puno tamniji odnosno kod mene problem u kontrastu. otisao ja prije 4dana u t-com centar u savskoj (jel mi je najblizi) i ja dam gospodinu koji radi i objasnim problem i usporedimo na izlozbenom modelu i veli da vidi problem, da pricekam minutu da ide pitat gazdu. da bi mi ga vratili i rekli da to nije nista da je to stvar nadogradnje softvera. u ovih par dana usporedio sam najmanje 7 3gs-a i samo na mom je takav slucaj.
gogoiphone2 said: Da se pohvalim,prije 8 dana sam odnesao Iphone u servis,pregrijao se prasina,popucao,totalno ostecen,garancija istice 17.09,reko idem pa sta bude,jucer me zovu stigao novi iphone,jutros ga pokupio,novi novcati
Odnio si ga u mobis direktno ili kak. Mozda da ja probam tako napraviti?
Mobis? Kakve veze ima mobis s iPhoneom? Oni su za Nokiu. Zar oni vrse servis/ciscenje/popravke i drugih mobitela?
Ne, odnjeo sam ga u t centar. Oni su ga poslali na servis, a servis mi je poslao novi iphon. Dobio sam papire od servisa (servisni radni nalog) i na vrhu piše Mobis electronic servisni centar Heinzelova 96. Ne idu iphonovi vise u Mađarsku. Pa dobio sam novi Mob za 8 dana. :)
Mobis odavno "pregledava" iPhoneove pa ih po potrebi salje u madarsku. Sve sto oni znaju (i smiju) napravit je vidjet jel ostecen i probat napravit restore.
jel ima ko kakav prijedlog sto da napravim. ponavljam jos jednom, usporedio sam najmanje 7 3gsa i samo na mom je vidljiv taj problem.ne smeta pri radu ali malo me kopka otkad sam uocio razliku
tpecek said: jel ima ko kakav prijedlog sto da napravim. ponavljam jos jednom, usporedio sam najmanje 7 3gsa i samo na mom je vidljiv taj problem.ne smeta pri radu ali malo me kopka otkad sam uocio razliku
kako znaš da je tvoj iphone problematičan? možda baš ti imaš mob iz "dobre" serije, a ovi s kojima si uspoređivao su "problematični". osim toga provjeri kakve su postavke za svjetlo. možda je tvoj na automatici a ovi drugi nisu. ili obrnuto. kako god, ne pravi problem iz nečega što nije problematično. i sam kažeš da nisi uspoređivao, za to ne bi niti znao.