Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6369)

• Mladen1961
  • kovacevic031
  • plejka
  • TomoV
  • kakarinac
  • iron
  • panda
  • struja
  • Clark Kent
  • Luka
  • junior
  • Wiseguy
  • mackkris
  • zastoto
  • tonci
  • ivicac1
  • markom
  • micro
  • bope
  • zeljkofilipin

Tko je online (0)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhone 3gs problem sa tipkom za paljenje
  • Ovako dobio sam ponudu za iPhone 3gs kojem ne radi tipka za paljenje, ali sve ostalo je ispravno i da kad se isprazni ili ugasi samo upali preko kompa. Sad me zanima jel to moguce popravit i za koju cjenu otprilike ? Ja bi ga dobio za 800kn

Post edited by Dottore at 2010-09-19 14:44:51
  • 3 Komentara sorted by
  • imaš ebay naručiš tipku za neke sitne pare 10-ak 20 kn, prominiš je i riješen problem, a ako je problem u elektronici onda ti je to malo skuplje na ebay-u možeš nać za 80-ak kn....

• Uzimaj to, dobar je deal ako stvarno nista drugo nije oslo. Original dio sa zamjenom ti je nekih 200tinjak kuna kod @Tomm-a ako se ne varam.

• hvala vam na odg.

Znaci ne bi trebalo biti nikakvih problema, ako je mob kako je reko da sve radi uzet cu ga