Pozz
Baš mi se igra nešto, a ne znam koju igru da nađem. Najviše volim real time strategije, neke preporuke?
Warcraft 3, StarCraft?
StarCraft baš volim budem to... Ima li još nešto?
Plants vs. zombies i Hords of Orcs. Nisu rts već tower defense shema, ali ako si za rts, moguće da će ti se i ovo svidjeti.
Nije realtime, al mi je draža od obje koje sam naveo - Civilization III ili IV :)
Joj ne znam zaš al civilizacija mi se ne dopada :P
starcraft 2, warcraft 3, heroes of newerth. daj sansu i team fortressu 2 makar nije strategija.
Idem proučiti ove sve naslove, hvala vam
alenq said: Plants vs. zombies
Bolesno zarazno! Definitivno preporuka za sve ljubitelje rts/tower defense zanrova
MoschuS said: Bolesno zarazno! Definitivno preporuka za sve ljubitelje rts/tower defense zanrova
Definitvno! Prejaka igra!
Istina igra je ZARAZ cista sad je kupio i nikak prestat igrat hehehe. ima jos koja igra u tom stilu ????? Orce mi se bas nesvidaju nes
Probala sam neke od navedenih i nisam se našla u niti jednoj :/ imate kakve online igre (free) da su jako zarazne?
uff ja sam zaglavio na SC2 (starcraft2), prejak mi je, ali ako ti to nije po guštu, neznam za neku zaraznu besplatnu online, jer sam zadnjih 6 godina igrao WOW i drugo nije postojalo za mene
Neznam zna li tko za jednu staru legendu Bubble Trouble X... moje dan-danas omiljeno bezumno gubljenje vremena :)
Najbolja besplatna igra za mac je sauerbraten