Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• JagicNikola
  • jpenezic
  • bojanjanjanin
  • PeroZ
  • AlkyKronick
  • lakick
  • Vedo
  • OcuiPhone
  • Nick
  • gf38
  • nixaster
  • take31
  • tinna
  • plejka
  • monotag
  • Boro
  • tkotikrivkristijan
  • thefunkmaster
  • kico234
  • tomasso

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipod Touch 4 u Splitu
  • Jeli ko zna di se u splitu moze nac novi ipod touch bia san u jokera u tehnomax ali tuga ka i uvik,u profila govore da nemaju vise toucheve,onaj kraj diesela isto nema,koji grad moj sine !!!!

• 13 Komentara sorted by
  • kukos said: neman cash za kupit na normalan nacin jedino karticu za rate , a zato mi triba HTnet Paypal citaj pa ces vidit

nešto si pobrkao. ja prošli tjedan preko njih kupila amexom na 6 rata. HTnet paypal ne postoji. ako misliš na HTnet PayWay, to je samo način zaštite podataka prilikom transakcije.

za kupnju ti ne treba baš ništa osim kartice koju podržavaju. i naravno registracija na web shop, što se obavi za par minuta.

• to se danas zove moderno šopingiranje — bez kune u džepu.

• Nazovi DePol i pitaj

• kakav t-com za ipod touch, i pobogu odakle ti to za paypal?!?! sa koje trule kruške si ti pa???

• i pameti

• HTnet PayWay ti treba ali koliko ja znam ne mozes na rate online kupovati.. Bar su meni tako uvijek govorili kad bi pitao

• kukos said: neman cash za kupit na normalan nacin jedino karticu za rate , a zato mi triba HTnet Paypal citaj pa ces vidit

a prodaj bubrig ili po jetre pa kupi ili pati dok ne dođe u jokera, tj. profila ili technomax-a, a i koliko san ja sad dobro pročita na apcomu možeš plaćat karticon na rate... pa malo pogledaj po stranici prije nego pitaš glupa pitanja..... LINOST JE SVETA STVAR!!!!!

Post edited by take31 at 2010-09-13 18:21:55
  • NAČINI PLAĆANJA

Kreditnim karticama - omogućuje vam plaćanje vodećim kreditnim karticama, uz ograničenje maksimalnog iznosa narudžbe do 30.000,00 kn (ili prema limitu vaše kreditne kartice).

U postupku autorizacije kreditne kartice koristimo najsuvremeniju HTnet-ovu uslugu PayWay - online autorizacija kreditnih kartica, koja omogućuje zaštitu najviše razine za prenos podataka o kreditnoj kartici i pri čemu nam vaši podaci nisu dostupni te ne postoji mogućnost zloporabe.

Vašu karticu teretimo u trenutku isporuke, a ne u trenutku primitka narudžbe - i samo za artikle koji su raspoloživi.

Kreditnom karticom mogu kupovati pravne i fizičke osobe.

Doznakom po našoj ponudi (po predračunu) - omogućuje vam kupnju nakon doznake sredstava (uplate) s vašeg računa na naš žiro račun.

Uplata iznosa vaše narudžbe na naš žiro račun mora prethoditi isporuci robe.

Ako odaberete ovaj način plaćanja, e-mailom ćemo vam automatski poslati sve potrebne podatke za uplatu (naš puni naziv, broj žiro računa, iznos, broj narudžbe odn. poziv na broj), a vašu narudžbu obraditi u uredovno vrijeme.

Na ovaj način mogu kupovati pravne i fizičke osobe.

Gotovinom kod pouzeća - omogućuje da robu dobijete kurirskom službom i to bez plaćanja dostave (troškove dostave snosi PowerCom sistemi d.o.o.). Na ovaj način mogu kupovati pravne i fizičke osobe.

Diners Club karticom (2 do 36 obroka) - ovaj način plaćanja je predviđen za fizičke i pravne osobe i omogućuje otplatu robe na rate, prema ugovoru o potrošačkom zajmu koji se mora ovjeriti potpisom kupca, te se sklapa bez puno formalnost, uz uvijet minimalne kupovine od 500 kn.

Kod ovakvog plaćanja, potrebno je doći osobno s Diners karticom u PowerCom sisteme radi potpisivanja prvog slipa i provlačenja kartice.

AKCIJA od 30.4.2010. do 30.4.2011. - Diners Club Karticom 2 - 12 rata beskamatno - bez kredita. Placanje online. Za više informacija nazovite 01 33 22 661 ili posaljite e- mail: store@apcom.hr

MasterCard, Maestro, VISA Avenue Mall, i GO kartica od ZABE Maestro karticom (jednokratno), VISA Avenue Mall, MasterCard i Go karticom (do 12 obroka)- ovaj način plaćanja je predviđen za fizičke osobe i omogućuje otplatu robe na rate.
Uz uvijet minimalne kupovine od 500 kn. Kod ovakvog plaćanja, potrebno je doći osobno s karticom u PowerCom sisteme radi potpisivanja prvog slipa i provlačenja kartice.

Amex karticom (2-6 obroka) - ovaj način plaćanja je predviđen za fizičke i pravne osobe i omogućuje otplatu robe na do 6 rata bez kamata, a putem Pay Way servisa (vidi donji opis ove usluge).

Putem leasinga - ovaj način plaćanja je predviđen za pravne osobe i omogućuje kupnju opreme na leasing, prema ugovoru koji sklapate s tvrtkom Raiffeisen Leasing, uz uvjet minimalne kupovine od 80.000,00 kuna

U slučaju izbora ovog načina plaćanja, na vašu e-mail adresu stići će uvjeti financiranja s naputkom o uvjetima realizacije leasinga, a u uredovno vrijeme će vas kontaktirati naša služba za korisnike.

Na ovaj način mogu kupovati samo pravne osobe.

• I CEKAJ BRATE MALO TE PUKLA NERVOZA I STA SAD KAD SI TI MENI OVO POSLA, otkria si toplu vodu sta,pari da ja to nisan procita sinko.osin toga moje pocetno pitanje glasi jeli ko zna di ima u splitu za otic vidit,da san tia ista narucivat priko interneta obavia bi to odma bez pitanja na forumu !!!!

• to je prekomplicirano i znan za ovi postupak nisan pa sa grane,triba mi paypal a s t-comon nebi ulazia u nikakve ugovore

• neman cash za kupit na normalan nacin jedino karticu za rate , a zato mi triba HTnet Paypal citaj pa ces vidit

• ma mogu ali kompliciraju za paypal triba se povezat sa t-comon,a za tkz. online rate ti triba american,pa bi rade nasa negdi u splitu i kupia na rate ko covik a ne neke gluposti priko interneta sta izmisljaju za ugrabit lovu