Kada se pokusam spojit preko mreze, javlja mi "Could not activate cellular data network" ili/i "Safari cannot open the page because it is not connected to the Internet." Imam aktiviran surf paket, i postavljen Cellular Data Network izbornik ( apn: data.vip.hr username: 38591 password: 38591 )
U cemu bi mogao biti problem?
data.vip.hr se koristi samo jos za data pretplate i za stare mobile broadband tarife. Mobile surf ima isti apn kao prepaid. Ne znam koji me kreten downrateao, al nek se informira malo.
zar nije APN: gprs0.vipnet.hr
Probaj reset network settings
I kod mene je isti problem. Sve sam već pokušao - restart, reset, restore, promjena kartice, novi itunesi... ali ništa. Isto imam surf paket. Kad ubacim APN data.vip.hr ne radi (baca istu gore navedenu grešku), a kad stavim gprs0.vipnet.hr onda radi. Jedini je bed što ti preko gprs0 APN-a naplaćuju po posebnoj tarifi a ne unutar surf paketa. Kad nazovem službu za korinike nije im ništa jasno šta ja to njima pričam.
Kroat said: Jedini je bed što ti preko gprs0 APN-a naplaćuju po posebnoj tarifi a ne unutar surf paketa.
ja imam taj APN i normalno koristim mobile surf paket, bez ikakvih dodatnih troskova.
Je.