Znam da se dobro nosi sa Leopardom. Dali neko može da posta kvalitetan link o instalaciju. Ima Macbook, DVD instalacijski snow retail, USB stick. I šta još trebam da ga upogonim
Vanii's enabler. Jedna od najjednostavnijih hackintosh instalaciju uz Dell Mini 10v.
Malo jesam dosadan. Ali nebih htio nešto zabrljat, jel može neki link ili sl.
ileo NHF ali ako te je toliko frka da ces nesto sprcakti ocigledno se i ne razumijes previse u to pa cemu upce upustanje u takav pothvat? Leopard nije bio niti ce ikada biti predvidjen da radi na necem drugom osim na Apple stroju, sve ostalo je lutrija i zahebancija za one sa znanjem i viskom vremena. Sto ces kad ti stroj pokupi neki update zbog kojeg ce ti se raspasti cijela instalacija a ti gore imas neke vazne dokumente ili fileove?
Na s10 rade bez ikakvih dodatnih instalacija i Leopard i Snow Leopard, nema mu se sta raspast. Vanii's enabler samo stavlja bootloader koji mijenja EFI i par kextova bez kojih se moze zivjet. Instaliras sustav i koristis ga ko bilo koji Mac.
Da provjerim šta sam pokopčo. Taj vanii's enabler snimim na stick koji će mi poslužit za podizanje sustava i početak instalacije Snowa sa USB sticka
Tako je. I dalje ide doslovno ko na Macu. Naravno, nece nesto pretjerano brz sustav bit na tom kepecu, al ce sasvim fino radit za surfanje i uredske alate.
Ficho hvala. A sad zadnje pitanje 1. u kojemu formatu mora biti stick. 2. Dali na isti stick stavljat i leopard i vanii's ili na odvojeno. 3.koristiti orginal DVD ili npr kalyway ili tome sl.
A da procitas readme? Toliko je sve jednostavno da bi tvoja baka vjerojatno uspjela instalirat :)
Ma ficho sve 5. Ali ako ti nije problem stavit link, jer vidim da ima više kombinacija
Dali moram raditi latest firmware ili može instalacija i bez toga proć
Kolika je max ram memorije i koja za moj Type 4068-2hg
Dali na USB stick koji sam formatiro u Mac journal instalirati prvo s10e enabler 1.1.16 ili prvo DVD snowa stavit na stick. Malo sam dosadan jer imam samo jednu šansu da to pokušam jer ću bit uz Macbook samo na sat vremena pa na put sa lenovom pod ruku tako da moram to uspješno izvest
stalno mi izbacuje ovo. Could not find any scan information. The source image needs to be imagescanned before it can be restored.
Ima li neko ideju kako to da riješim
Riješio
nisam reko uspješno
šalim se uspio sam i mali s10 dobro to sve podnosi. Krivo sam pristupio zadatku jer nisam čitao upustva koja dolaze kada se enabler skine, a u njima piše u nekim dijelovima različito nego po forumima pa sam po tim upustviam riješio. Jedino mi ne prikazuje Bluetooth pa ako neko zna kako ga upogonit neka javi i činili se da ni driveri grafički ne leže slika je super nego nevidim mogućnost rotacije displaja. Hvala