Izgleda da je izašla finalna verzija link
da VLK verzija, bilo bi fino ulovit jednu kopiju pošto ne traže aktivaciju :D
a joj grozno. za što koristite office na macu?
za sve sto se tice tih fajlova. koristio sam iwork par tjedana, al jednostavno nemogu jer sva predavanja dobivam u powerpoint obliku koji se u dosta slucajeva ne otvara dobro u keynoteu, pa keynote fajlove nemogu slat drugima, word i excel fajlove mi vecinom reformatira pa je sve zmiksano.. a i opcenito iwork programi imaju manje funkcija. mislim, kaj je da je u keynoteu se moze napravit ljepsa prezentacija, al sve drugo suxa. tj, ne suxa, ali ako ovisi o office fajlovima - suxa.
Jel to ima i za Windows (Da, glupo pitanje)? Jer ima 5min da sam instalirao Office 2010. :/
Rusty said: To su iste verzije. PC dobija 2010, OSX dobija 2011
>
Normalno da osx dobije 2011, jer je osx uvijek ispred wiroza :-)
Instalirao ga danas i moram reci da sam ugodno iznenadjen. Pokrece se barem 10 puta brze, konacno ima podrsku za Makroe, kolektivno uredjivanje dokumenata. Zasad zadovoljan :) I Entourage se sad zove Outlook :)
gdje si ga skinuo? kaj ga ima na torrentima??
Radije ne bih o tome :)
Puno hvala :)
Malo off-topic već kada smo kod toga: kako mijenjam ikone? To sam zaboravio... Znam da sam jednom mijenjao ikonu, pa sam nešto zeznuo i nikada više nisam moga Restorat original ikonu... :D
ako imaš PNG dovoljno je desnim klikom na app doći do Get Info prozora i tamo makneš lokot (ako ima) da možeš editirat app i odvučeš png na brh na mjesto trenutne ikone.
Uz to imaš i programa poput Candybar koji ti to olakšavaju i sl. ali i koštaju. Pa vidi da li ti stvarno trebaju
evo i ja sam instalirao 2011. nakon stvarno letimičnog pregleda sve što mogu reć je da se nadam da će novi iWork biti toliko bolji od starog koliko je ovaj novi Office bolji od starog
Ja sam proveo 10 minuta danas u novom Officu i mislim da je kvaliteniji od prethodnog, ali ne sumljam da novi iWorks neće biti još bolji ;)
[^SuperUnknown^ said](/forum/discussion/comment/117693/#Comment_117693): I Entourage se sad zove Outlook
mislim da čak nije samo preimenovan već da je to onaj "isti" Outlook s windowsa...
za prvi dojam , izgleda bolje i puno je brzi nego 2008
Isprobano veliki napredak u odnosu na 2008.
Isprobao Excel pri otvaranju dokumenta malo mi pobrkaoo formule ali OK treba se malo još poigrati sa njim...
Premocan novi Office. 2008 je bio gotovo neuoptrebljiv u odnosu na windows verziju. Mogu reci da je 2011 u biti isti kao 2010 za windows, sa malim razlikama...
Kako da instaliram taj mc office na mac? Kad downloadam link kao skine ga i onda budu neki koraci kao o licenci i kad dodje na lokaciju prikaze mi da moze instalirati samo na machintos HD a tu mi ne dopusta da ga instaliram.... PLZ help
Instalirao sam office 2011 posto sam ga mogoa kupiti za 9$ :-) sada me zanima kako ubaciti neki rjecnik da mi provjerava provopis
bog, di si kupio office '11 za 9$ i jel legalno?
To su iste verzije. PC dobija 2010, OSX dobija 2011
Takoder samo radi docx i sl. Formata koristim word. Sve ostalo kroz iWork radim koji mi je postao nezamjenjivi ;)
Puno ljepša ikona od one stare :)
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/Screenshot2010-09-23at232156.png
Off topic: dottore imas lijepu finder i twitter/chat ?!? ikonu :) moze link na njih?
Rich text dokumente dijelim kao .pdf. Prezentacije ne vidim zasto bi dijelio, al ako bas moram, opet ima export u .pdf. Exelov VB ionako ne radi na Macu...
Jedino za sto imam Office instaliran na Macu je otvaranje fajlova od drugih nesposobnih ljudi i nadam se da ova 11ica nece opet radit probleme s otvaranjem u starijoj verziji pa da moram kupovat update :/