ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav svima, evo predstavljam novu igru koja će se uskoro naći u Appstoreu! :-)
Zove se Basketball Crazy Hoop. O čemu se radi? E pa, radi se o 3D igri. Bacaš na koš koji se pomice lijevo desno (a pomice se jer ga jedan vrti na ručku - malo zafrkancije), dobivaš specijalne lopte (flame ball, ice ball, diamond ball i comet ball) koje zaslužuješ višestrukim uzastopnim pogocima. Uz high score bilježiš achievemente (tipa: 10 pogodaka za redom, 3 flame ball pogotka i slično). Eh da, igra radi veoma dobro i na iPhone 3G uređajima. Na 3GS leti u svemir :silly:
Ukratko za sad to.
Evo prvi screenshotovi za omastit brk:

Uskoro će biti na AppStoreu i nadam se da ćete ju downloudati!
Pozdrav svima!
Izgleda prva liga, svaka čast:)
Evo web site: http://www.basketballhoopjam.com/
Pozdrav!
opengui said: Ficho ako baš ne moraš raditi direktno pod OpenGL-ovm , a želiš opet "jeftino" raditi 3D, onda ti preporučam SiO2 engine, a ako imaš mogućnosti kupi se neki komercionalni engine tipa Unity ili Shiva3D od Stonetrip-a .
Ma htio bih bas znat OpenGL. Ne bih nikad isao sam radit kompletni engine za neki kompliciraniju igru, al ovako nesto sam htio napravit kao malu promociju za bratov kosarkaski klub... meh, duga prica :) Uglavnom, volim znat kako nesto radi. Nismo li svi developeri takvi? ;)
Evo, igra je dostupna na App Storeu! Link: http://itunes.apple.com/app/basketball-crazy-hoop/id393856195?mt=8
Video demonstraciju možete vidjeti ovdje:
Pozdrav članovima, ovako od nočas je izbačen prvi update igre, a on se odnosi na ubačen još jedan playground, orjentaciju ekrana, još jedan meni i prilagodbu za iPhone 4 , navečer če bit i objavljen video review nove verzije, pa ako je tko zainteresiran neka ode na support stranicu. Novi updateovi če bit u smislu ubacivanja još playgrounda, nekih dinamičkih mogučnosti , pokoji novi achievement i ako če bit vremena Game Centar support.
PS. U prvom tjednu igra je ušla u top grossing sports igre u USA, cilj nam je da uđe i u Croatian top grossing sports games.
Fala fala, kad bude na Appstoreu šaljem obavijest, a bit će i video demonstracija tu na forumu. :-) Pozdrav!
Ne znam kako mi je ovaj topic promaknuo prije. Sad sam ga vidio u onom @poka-inom :)
Uglavnom, sad cu morat smislit novu ideju za kad naucim OpenGL. Taman sam tako nesto htio napravit (samo puno jednostavnije, da imas flickanje obicne lopte na obicni kos i to je to) :P Daj nove screenshote stavi, ovi ne rade.
odlican site samo steta sto video ne radi jos:)
Ficho ako baš ne moraš raditi direktno pod OpenGL-ovm , a želiš opet "jeftino" raditi 3D, onda ti preporučam SiO2 engine, a ako imaš mogućnosti kupi se neki komercionalni engine tipa Unity ili Shiva3D od Stonetrip-a .
Sve u svem nemoj postustat nego napravi i bolju aplikaciju od naše zbilja bih volio vidjet sve više "domačih" projekata na AppStore-u, te kako kaće Steve : dobri umjetnici kopiraju, veliki umjetnici kradu :)
PS. Ja sam inaće programer na ovom projektu košarice tako nadam se da kolega se neće ljutit što pišem ovo :)
Svaka vam čast! :)
Kupio bi odmah al kako nemam ništa s iOS-om... :/
Eto stigao ti je iPhone 4, što znaći da će cjene 3GS-a i 3G-a drastično past u "slobodnoj" prodaji ( čitaj oglasnici ), a u krajnju ruku možeš nabaviti iPod touch , jer sve što radi na iPhone-u neke generacije, radi i na iPod touch iste generacije, što se tiće ove igre ona je optimizirana za 3G tako da i na "starijim" uređajima radi fine, na 3GS kako kaže kolega leti :) Sve u svem ne zbog svoje aplikacije nego zbog ugođaja i svih ljepota što pružaju Apple-ovi uređaju preporučam ti kupnju jer na AppStore-u imaš gomilu jako kvalitetnih aplikacija po jako pristupačnim cjenama.
Planiram MBP pa iPad dogodine, a budžet je studentski tako da ipak treba balansirat prioritete. I sam sam se počeo bavit iOS i Mac OS developmentom tako da će kroz par mjeseci valjda i tu sjest neka lova :)
A za ljepote koje pružaju Apple-ovi uređaji znam još od Mac OS-a 7.1 :D
EDIT: Eh da, i 100% podržavam kupnje preko AppStore-a, kako ove igre tako i ostalog
@Jaksa: Video ce bit s danom objave na appstoreu.
Inaće imamo spreman prvi update što će se odnositi na uvođenje novih animacija, novog playgrounda ( znaći moći čete birati playgrounde ) te još pokojih stvari :) Nadam se da uživate u igri.
Opet si zaboravio link: http://www.basketballhoopjam.com/
Pozdrav!