Mozda ce ovako raditi. Dakle, novi koji pojma nema o forumima. Procitao sam upute i to je ok, ali treba steci vjestine za koristenje. Postavio bih neka pitanja. Treba li to raditi tako da se otvara nova diskusija i izabere kategorija ili nekako drukcije? Ispricavam se unaprijed ako gnjavim.
dobrodošao!
prvo, pregledaj (search) forum po Katergorijama da vidiš dali se negdje već spominje tema o kojoj te nešto interesira. drugo, kod otvaranja nove teme koristi tagove ako je ikako moguće.
bitno je ne žuriti sa otvaranjem nove teme pogotovo jer je ovaj formu, iako kozmetički mlad, po sadržaju izuzetno bogat, pa je vjerojatnost da se o nekoj temi koja te interesira već x puta pričalo, pogotovo ako je iphone u igri :D
za sve ostalo, otvori temu pa će te ljudi usmjeriti u pravi topic ako već postoji.
pozz
Hvala. Pregledavam teme mjesecima i svasta sam procitao i saznao. Konkretno zanima me procjena i misljenje za iMac 2,16, 20". Moram li otvarati novu temu ili da trazim neke stare?
model kasna 2006. ako se ne varam, core2duo procesor, uredna makina, ali što te intresira? Nabiviti ga, prodati ga? Za koje svrhe ga koristiti? Ukoliko nema niti jedna svježija tema po tom pitanju u za to odgovarajućoj kategoriji, otvori novu temu ovisno o tome što želiš. Dali je to mišljenje pri kupnji pa tražiš savjet ili jednostavno prodaješ.
Prodao bih ga i kupio 27icu. Zapravo mi ga zao prodati, ali ovo mi je neodoljivo. Inace stroj je sasvim ok osim sto ne snima dvd nego samo cita. Sve ostalo 5, novi os, sve stima. Nitko nije zvao tako da ne znam jesam li pretjerao s cijenom ili sto. Napisao sam oko 4000 kn.