Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• A7ibaba
  • User
  • Artiss
  • jigMsaw
  • icanic
  • Dom031
  • Nick
  • gleutar
  • Milkyinki
  • ssapa
  • imaticx
  • maki1
  • Zafarano
  • dtopal13
  • gadafi
  • Zoki_Zg
  • X Sync
  • dragonflyqueen
  • panda
  • theoblak

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iMovie [za iPhone]
  • Napokon je dostupan i u HR storeu, valjda zbog izlaska iP4 kod nas :)

iMovie

Post edited by Dottore at 2010-09-22 20:32:47
     iMac | iPad | iPhone
  • 10 Komentara sorted by
  • cool:)

• Recite mi, koliko je koristan iMovie? Dali je isplativ, tj isplati li se dati 5$? Koliko ga uistinu koristite?

S obzirom da imamo i iMovie na kompu, dali se uistinu može editirati sve na iPhoneu, bez korištenja Mac iMovie ili je uz editiranje na iPhoneu ipak potrebno doraditi na kompu?

Znam da će onako, za youtube i bezvezna editiranja biti i više nego dovoljan, no pitam se jer su Pages, Keynote i Numbers savršeno prenijeli na iPad, pa me zanima koliko su ovo dobro napravili i dali vrijedi 5$.

Hvala.

• pa, nemoj racunati na sve mogucnosi koje ima inacica za OS X, ali da je nesto ne vidjeno na mobilnim uredjajima, i da je upotrebljivo, to svakako je! za neku elementarnu montazu sasvim dovoljno! meni nije zao ni centa! i racunaj da sigurno nece stati na tome! bit ce tu jos nadogradnje aplikacije sigurno!

• Vrijedi 5 dolara jer je izuzetno jednostavan i fantasticno praktican. Sto kronicno fali, a sigurno ce doci, je puno veci broj tema, tranzicija i samih mogucnosti podesenja.

• Ono čisto OK program, vrijedi 5$.

• Meni se u upotrebi pokazao jako korisnim i lakim za rad.

No susreo sam i jedan problem. Jučer sam napravio clip od 53MB i koliko god pokušavam, ne uspijevam preko WiFi-a uploadati clip niti na Facebook niti na YouTube. Ako netko zna o čemu se radi, please help. Nema smisla da nešto napravim onako usput i zgodno, a da onda to ne mogu prebaciti na drugo mjesto...

• meni dosta fali to da importana pjesma mora početi baš od početka, a ne u nekom kasnijem trenutku (možda sam i ja blesav pa nisam skužio kako to napraviti? :D).. iskreno, vimeo mi je bolje legao nego imovie, a besplatan je

• Ne samo da nisam uspio uploadati, nego kad sam to i napravio nekako ručno...video clip je izgubio sav audio.

Sigurno nešto radim krivo, zar ne?

• pozz. imam jedan problemcic, jucer sam radio jedan projekt, tj nekoliko slika i muzika u pozadini i sve super radi, danas idem isto napraviti, medjutim samo mi se prve dvije slike prikazu a ostale bude samo crno, bez obzira na broj slika. pokusao sam slike iz camera roll foldera i iz knjizice i isto se dogadja

iphone 4S
  • ja ga imam, novi update je i estetski onako privlačan a i prije (pa i sada) zaista je korektan slabo do skoro uopce se ne ruši da se super sredit neki video mix/filmić na njemu ukratko isplati se ako trebaš srezat neki vid za recimo fejs (recimo sa nekog proputovanja) a nećeš sad baš pretjerivati i trošiti puno vremena na desktop verziji