Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• FRAGMENTmultimedija
  • mican
  • icanic
  • aktion
  • brunci
  • maki1
  • PUCKODJ
  • dale_cooper007
  • panda
  • blue_devil
  • Carp
  • krkljan
  • wilijam
  • bubi1
  • LC120black
  • User
  • iCroatiaa
  • elvis_zd
  • Ivana555
  • Anita Pero

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhone 4 cijena
  • evo me u t-mobile centru u savskoj na prezentaciji i ponocnoj prodaji!

cijene su:

sam uređaj bez ugovorne obveze iPhone 4 16G 7.300,00kn 32G 8.300,00kn

i150 16G ugovor na 2god 2.900,00kn 23G. 3.598,00kn i300 16G na 2god ugovor 1.300kn 32G 2.200kn

i500 16G ugovor na 2god 200,00kn 32G 898,00kn

Post edited by Dottore at 2010-09-23 23:05:07
  • 86 Komentara sorted by
  • e ljudiiii...... nesto za malko razmislit'....

I. "uzet' ga na pretplatu"? - u tom slucaju platite 32GB u t-mobile-u u 24 mj. 7200 do 12898 Kn, a dobijete uredjaj koji je zakljucan na samo tu mrezu.... sto se tice "iphone dev team"-a, znaci tih jedinih na svijetu, koji iphone mogu' otkljucat, postoji mogucnost, da se 4.1 i nikad nece moc otkljucavat....

II. "uzet' ga za abnormalnu cijenu kod t-mobile otkljucanog'"? - PRO: otkljucan bi svakako morao bit, jer u inozemstvu stavite lijepo stranu prepaid karticu, i nemate neke roaming minute od 25Kn... KONTRA: jamstvo u T-Mobile, znaci kod kvara cekate mjesecima na drugi, a za zamjenu dobijete neku 2-3 god. staru kantu, 2kg tesku, koja zraci ko cernobyl.....

III. "ajmo u italiju (od nekih 650€) ili u svicarsku (od oko 580€) ili malko do parisa (629€) po iphone" ? - jel je tko probao tu divnu soluciju? :) eto da vam kazem, nemoguca misija, jednostavno vam kazu dok stignete da nema dostupnih, makar ih mozda i imali :) i to vam garantiram iz vlastitog iskustva...

IV. "preko oglasa od nekih 6000 Kn do 7200 Kn" ? - eto po meni dosta zgodna stvar, ali stvarno ne SAMO zbog toga jer ih i ja trzim, eto bar priznam :) .... ... dobijete novi-vakumirani uredjaj, sa jamstvom i racunom iz AppleStore-a. PROBLEM: ako se pokvari, onda treba do prvog' AppleStore-a doc... ALI: tamo dobijete istog trena zamjenski potpuno novi bez birokracije! Za mene eto jedine prepreke da se covjek za to neodluci su: * ajd ti vjeruj nekom tipu koji se sa tobom nalazi na nekom parkiralistu, da mu predas toliko suske.... nebi skodilo da se medju svima tima oglasima nadje neko, tko se cini sto normalniji, mozda bi si cak trebalo dat pokazat osobnu, ili najjednostavnije podic iphone na privatnoj adresi od "trgovca" * ehh, a imat' 6000-7000 Kn u kesovini, to bi mogao bit' i jos veci problem - a onda se jos i odlucit' to bacit kroz prozor za neki mobitel :) po meni - ali mislim da se tu Apple ovisnike kao eto mene nebi nikako smijelo slusat' - se svakako isplati i 10000 dat :)

na kraju se ispricavam za brojne pogreske, koje sam u tih par recenica sa 100% sigurnoscu ucini(j)o :)

Post edited by iJura at 2010-09-24 09:26:42
  • Evo jedna zanimljiva slika: 10 godina tehnologije:

http://cl.ly/2XTq/content

• E jebemu sve kako sam se zajebo da oprostite, platio sam preko oglasnika 2.09. iPhone4 16gb tocno 5300 kuna. Sada sam bas ljut :)

• stari, ako je cijena novog iz dućana 4500kn nemožeš ti prodavati po istoj ili višoj. Rađe dam mudriniću nek si natanka audija nego tebi da me pelješiš, a dobiješ ga za parsto kuna..

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • @iBoki da te sada ne gnjavim na private i da ne dižem sada druge teme, već kada si odgovorio ovdje da te upitam: ima li info kada stiže nova tura iP4? Pošto sam od sutra cijeli tjedan na putu, pa da me ne zovu dok me nema...

Hvala

• Danas me zovu iz T-mobile, kao stigao vam iphone 4 od 32GB... a ja jucer dobio od 16GB preko web shopa

nestrpljenje je velika ljudska mana...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • joooooooooooj,vjerujem da si mislio pomoć i dobro uradit sa tim sto si nam javio cijene ali one su se dana u glavnom topicu vec par puta spomenule...svejedno fala ;)

• 7.300,00kn za uređaj??? Pa jesu li oni normalni???

Još će poskupit ovi po oglasnicima što prodaju za 5500 kn... Najbolje nabavit u Italiji ili u HR na pretplatu.

• Da , al ono su bile ne sluzbene... Ovo je dakle konacno.. Bogme.. prepuno para i na ugovor, e sad me zanima koliko ce ovi na crno..

• s obzirom da imam jos nekakve bodove koje mogu zamjeniti, mene ce na kraju kostati 800kn iPhone 4 32G u tarifi i300.

to i nije takva katastrofa :)

p.s. tek se u ponoc mogu poceti kupovati.

p.p.s. bijeli ne dolaze jos sigurno 6mj! evo sad pitah mudrinica i onog amera busea

• A tebi je onda dobro, hehe.. i da jel se mora onaj polog ostavljati? Pa sttvarno ne znam tko je ocekivao bijeli iPhone prije Bozica kod nas? Pa za nas ce iPhone 5 biti iPhone 4 bijeli..

• Ma daj ajde... taj bijeli ne mora ni dolaziti...

• kak ce te kostati samo 800, jel nije max popust 1200 kn? odnosno 18000 bodova

• polog je samo za nove korisnike! ako si stari korisnik i samo produzujes novi ugovor, ne treba dati nikakav polog!

bijeli je za zene, sve su poludile za njim..

• Pa vidis da covjek prica sa mudrinicem ;))

• tako mi je rekao lik za pultom! a prodati ga moze tek od ponoci..

da, mudrinic se tu okolo sece, razgovara s ljudima i promovira device!

kaze da ce jos uvijek "jedno vrijeme" biti ekskluzivni zastupnici za hr.. a koje je to vrijeme, nije htio navesti..

• Jooooj, ne mogu si sada docarati euforiju :) tu vas 50ak ono cekaju uredjaj.. a mudrinic mi se cini koliko sam ga vidio po tvu ona ok tip, nist ufurano..

• da, bas je cool.. ili dobro glumi!

evo jos malo.. nekih 8min :)

• Kruno_21 said: a mudrinic mi se cini koliko sam ga vidio po tvu ona ok tip, nist ufurano..

yeawright. to ti je samo slika za mase. sad sam jako ljut na njega i njegovu ekipu

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Evo iPhone 4 u Simpa ponudi, ne razumijem zašto onda na oglasniku cijene idu preko 4000 kn ako se radi o uređajima iz T-Mobile koji su zaključani

http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-00-00.asp

Post edited by tome0330 at 2010-09-24 20:16:21
  • tome0330 said: 4000 kn ako se radi o uređajima iz T-Mobile koji su zaključani

..baš tako...ako je 16 GB 4600 kn, ne vidim zašto bi netko plaćao više...svakakko se onda više isplati ić u Trst i uzet otključanog za cca. 4800 kn.

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • želim ga nabaviti što prije al nemogu trenutno dati više od 3500, ako nastave s ovakvim cijenam neznam kad ću biti u situaciji kupiti ga, treba otovoriti 10 profila na njuškalu i rušiti cijene, za ove cijenu ga je netko sa malo sreće mogao kupiti i prije dolaska u HR a da ne govorim da su se ti mogli i otključati radi niže verzije firmware-a

Post edited by tome0330 at 2010-09-24 20:36:50
  • Ma cijena je presmjesna Bas gledam danas, jedan prodaje 16gb za 4000kn, drugi za 5000kn, pa jedan uletava sa 6500kn. Znam da ljudi imaju i zelje za zaradom sad dok je navala, i da je kriza i manjak love, no takva nabijanja cijena su zaista sramota. Nema sanse da bi toliko dao, bolje otici u Trst, bar mi dupe vidi puta ako nista drugo...

• ja sam sutra dogovorio kupnju za 3200...ako ispoštuje dogovor, budem pitao čovjeka jel ima još koji pa proslijedim broj na forum..

• e... to je to što sam ja rekao, neki su pošteni a neki ga brate seru da ne mogu gore, al to je tako svugdi pa šta nebi bilo i sa iphone-om, purger155 tebi je odlično uletilo, ti uživaj a ja iden dalje tražiti

• iJura, nije istina sto kazes za garanciju.

Garancija se moze ostvariti samo u zamlji porijekla.

A da li ti u zemlji porijekla daju novi iPhone na licu mjesta - cisto sumnjam. prije ce biti da moras cekati nekoliko dana, ako ne i tjedana, da ti dodje novi, refurbished iPhone.

• Purger155 said: ja sam sutra dogovorio kupnju za 3200...ako ispoštuje dogovor, budem pitao čovjeka jel ima još koji pa proslijedim broj na forum..

eto kao što sam i rekao, to je realno, ostalo je čisto nabijanje gluposti

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • wilijam said: kakva ste vi ekipa...pa nemoras kupiti i bok,ne bi niti ja.. ali ove fore,to nije posteno ovo ono..lol..

ma u pravu si, prodaja po toj cijeni jednostavno neće ići ni t-mobajlu ni ovima na njuskalu pa će se cijene same spustiti u neke realne okvire..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Purger155 said: ..ja sam sutra dogovorio kupnju za 3200...ako ispoštuje dogovor, budem pitao čovjeka jel ima još koji pa proslijedim broj na forum..

kako proslo jesi kupio telefon?? meni se cini da je to neka realna cijena..

Post edited by tomislav10 at 2010-09-25 17:05:03
  • e stvarno, nisi ništa javija jesi li ima sriće, uglavnom evo ih u oglasniku po 4500, znači krenile su cijene lagano doli, za 7 dana će ih biti po 3500, mislin da samo triba pričekati da ih počnu kupovati oni koji produžuju ugovor radi ugovora a ne oni koji sad kupuju iphone samo da bi zaradili na njima

• evo, nisam stigao ni postati jer se ne skidam s telefona :) uzeo danas telefon, čovjek je nevjerovatan i nemogu vjerovati da se i takvih poštenih zna naći preko oglasa....da ne dužim, telefon je tu, plaćen je 3200 i dobiven vakumiran sa računom i jamstvom...

• pfffff pa ni 5min pauze da se odvojis od telefona :)?

Hajde super, kako bi se reklo puno sretnih "kilometara" ti zelim :) Vjerujem da ce uskoro i cijene padati dolje, samo da jos jedna posiljka dode.

• hvala.. :) eto, s oglasom prošlo za 10, ali su mi zato digli tlak u tcomu prilikom zamjene sim kartice za mini sim...no na to smo već navikli...

• Purgeru155,

čestitam na kupnji Iphonea 4 po REALNOJ I POŠTENOJ CIJENI !! :-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • thnx, ja bi volio da su cijeli oglasi puni po toj cijeni pa da više ljudi može uživati u njemu i da ovdje diskutiramo o njemu :)

• Purger155 said: ja sam sutra dogovorio kupnju za 3200...ako ispoštuje dogovor, budem pitao čovjeka jel ima još koji pa proslijedim broj na forum..

super puno srece u koristenju novog telefona :) ... nadam se da ce i meni naletiti tako nesto slicno da kupim. :) p.s ako znas netkog javi mi hehehe :D

• hvala, ma treba samo pričekati da krenu druge ture, odmah će i cijena pasti...

• Evo cijene iphonea u svim zemljama:

http://bit.ly/bvUsRG

• Kao i uvjek dosada u Svicarskoj najjeftiniji u Europi :)

• Strasno koliko smo skupi, za dobrih 300-400E.

• normalno da je Svicarska najjeftinija kad im je najmanji porez

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Nema to veze samo sa porezom vjeruj mi

• @Marco78zg nisam mislio u usporedbi sa nana, znam da su ovi nasi lopuze. Mislio sam u usporedbi sa ostalim EU drzavama. Oduzmi porez pa ces viditi da nije Svicarska najjeftinija, npr. UK bez poreza je 504€ dok je Svicarska 525€.

Edit: za 16GB model

Post edited by songoku at 2010-09-26 21:03:51
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • 565 € u svici otkljucan nije ni to strasno, trenutno imam nesto sitno preko 3000kn sto sam mislio izdvojiti za zakljucanog na tmobile ali mozda je ovo bolja solucija jos da stvar bude bolje idem za svicarsku najjvjerojatnije skoro... a i nama koji koriste tele2 najbolje otkljucanog kupit

• Nemozes ga kupiti direktno jer se ceka shipping 3 tjedna tako da jedino da ga prije narucis

• micho said: Strasno koliko smo skupi, za dobrih 300-400E.

Ako misliš na onu cijenu od oko 8000kn onda da ali mi spadamo u ove zemlje koje prodaju zaključani iPhone kao npr Njemačka i Austrija a cijena za otključani nije ni tamo manja, sjećam se da je u austriji 3G bez ugovora bio 1500€ a ovdje možete vidjeti po kojoj cijeni se sada prodaju.

 iMac | iPad | iPhone
  • Jep na nju i mislio. 3gs je bio dobra ponuda Malo bi itarifa jedino mogla biti bogatija, tj ona ponuda sms-a u njoj posebno na 150 :)

• nije da reklamiram čovjeka niti taj forum, ali mi se ovo čini ok cijena (kolko može bit biti u ovo vrijeme)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=581938

• btw..mislio sam na zadnji post..

• covjek je stvarno uredu i mislim da je to neka realna cijena.