ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav,
Gdje nabaviti ovo "kućište"... Zvao T-Mobile, nemaju i ne znaju kada će dobiti (kao da sam nešto pametnije i očekivao od njih).
Evo meni danas došao. Iako sam u adresu upisivao dijakritičke znakove (koje su pri isprintavanju adrese zamjenili s upitnicima), ekipa u pošti je bila pametna i ja sam bez obzira na to dobio svoj paket.
Bumper super paše na fon. Hepi! :D
mopsy said: ovo je najljepsi case
Ukusi su različiti. Meni je užasan.
Ima na biranje :) Ja sam piknuo onaj prvi clear.4rka mi se bas svida po dizajnu, ne zelim je umatati :)
ja ga najradije nebi nosio u caseu nikakvom, ali mi zao da se ne osteti :(
ne znam kako neko moze nositi onaj Otterbox Defender ili kako vec...
Gdje se može nabavit bijeli bumper? Ima li ih upoće u prodaji?
Da, definitivno bolje lezi u ruci, a uz dobru boju moze cak i bolje izgledati.
Ja danas probao i više se ne može instalirat aplikacija za narudžbu, al sam zato jučer ipak stigao naručit jedan crni (ne, još nemam ajfon, al zato ih ima u svakom t-centru :-)
P.S. Izložbeni primjerci ;-)
crashkdm said: Neznam koliko ti je to moguce gledajuci da ja nisam uspio preko iPhonea 4 na US storeu nac tu app nego sam morao peko itunesa sa pc-a pa syncat...
Mogao si preko safaria na iPhoneu otić na http://www.apple.com/iphone/case-program/ i jednostavko tapnut na "download the app" i skinut.
Meni je danas došao!Baš je lijep i savršeno pristaje na iphone 4(što na nekim kućištima za 3gs nije bilo).Imao sam malih problema s signalom na tele 2 padne nekad na dvije crtice ili na jednu ali samo na 3g.Na tmobile tih problema nisam imao jer imaju bolju pokrivenost meni je nakon3 minuta držanja palo na 3crtice i onda se vraća.S bumperom cijelo vrijeme na full 5 crtica.
da, pojavio mi se jučer i nisam čekao sekundu, naručio istog trena. A već sam bio odustao od narudžbe jer ono što je bilo u ponudi do jučer ne bih stavljao na mob. Skinio sam app sa UK no pri pokretanju sam promjenio na HR account, unio adresu i za par sati mi je stigao mail da je poslano.. Dakle; još uvijek se može naručiti..
Uzmi si onaj najobicniji case za 20ak kuna...,plastican,proziran i tanak...prakticki se ne kuzi,a stiti od ogrebotina kad ga stavljas na stol i sl...
Uzmi SwitchEasy Nude, ako ti ne smeta kad se case izgrebe.
Evo ja sam napokon nasao i odlucio sto zelim za svoj iph.4
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=280575114768&index=5&nav=SEARCH&nid=46014806306
Radi se o sgp case bumper sto vec.U paketu se dobiie jedna silikonska jako tanka navlaka u koju se stavi iphone i jos se dobije nesto kao bumper plus ultra nesto screen protektor.Citao sam review tog case i dobio je odlicne ocjene po izgledu a i funkcio.Kosta oko 30 dolara i mislim da nakon sto sam pregledao hrpu tih caseova bumpera itd da je ovo najbolje.Kupujem sigurno.
incase snap case ;) najbolji case ikad
Bas sam im poslao mail da vidim sto ce mi reci....naime, prema informacijama s njihove stranice, svi mi imamo pravo besplatno na njega...iz Case programa...jako me zanima sto ce napisati u odgovoru :)
steta sto mi koji cemo iphone dobiti pocetkom slijedeceg mjeseca necemo dobit free bumper - koji kosta nekih 200 i kusur kuna
Ako budeš dobar, ja ću ti ga pokloniti, k vragu. Pa što će ti to? Bolje uzmi neki case ili torbicu i adekvatno ga zaštiti.
inace nikad ne nosim case, samo foliju na ekran i stavim ga u kozni sleeve...
btw @Pejo daj stavi to sto si rekao na onu novu stranicu, moram si nariciti neke opreme :D
Stavljeno prije 2 sata.. Ali samo crni bumper, imam i bijeli, ali ga moram slikati. Sada mi ubrzo stužu iP4 i 3Gs dummy, pa ću sve poslikati sa HDRom ;)
A za 20 dana stižu sve boje.
Jel ima netko ideju kako ga free naruciti?
Pa već sam stavio na njega one screen protectore - naprijed i iza + bumper, mislim da će to biti solidna zaštita...
Prema T-Comu svi imamo pravo na taj besplatni bumper koji baš i nije jeftin. Ja sam danas zvao SZK, ali oni nemaju pojma o tome. Inače rok je do 30. 09. pa treba požurit...
Skini aplikaciju preko appstorea na iPhone koja se zove apple cases ili tako nekako i preko nje mozes naruciti sa iPhoneom.
Što može napraviti samo ako ima US account na store-u =)
Vec sam pisao o tome u iphone 4 temi evo vam opet link na negdje 9 stranici na dalje imate točno kako se radi, dakle svi koji imaju iphone 4 mogu do 30.9. birati jedan od 5-6 caseova za telefon! link
Evo ja sam skinuo taj iphone case app i naručio sam po uputama... Za zemlju uzabrao UK, a pod additional address info stavio Croatia... valjda će naći put do mene :D
Tako sam i ja...:)
Ja sam bas sad isao nazvat SZK da vidim koje je sluzbeno ocitovanje. Uglavnom, tehnicka sluzba je upoznata sa tim, i unutar 24h ce biti rijeseno da i mi mozemo normalno uzeti (bez raznih us, uk accaunta).Ukoliko ne, posto je rok na isteku, objavit ce neku drugu kompenzaciju.Tako da eto, tko nije neka se strpi do sutra navecer.
ma case-ovi i ostale đinđe su najbolje prek ebay-a! kupil sam dva case-a za iphone4 za 0,20$ svaki... LOL
Pa cuj, ako daju dabe zasto bi se zezo s ebayom :) Samo neka salju^^
Ja san narucio preko usa acc na UK adresu i samo aditional adress information stavio Croatia i bumper uredno dosao doma
koje kuciste je po vama najbolje uzeti? bumper po meni izgleda najbolje ali me brine to sto ne stiti zadnje staklo
A kako onda štiti prednje? Štiti obe strane jednako tako što uzdigne telefon te on ne dodiriva s ekranom i zadnjom stranom površinu.
woffer said: Ja san narucio preko usa acc na UK adresu i samo aditional adress information stavio Croatia i bumper uredno dosao doma
Stavio si adresu iz UK a došao ti je u HR? Ili si stavio hrvatsku adresu a pod country UK?
pa ne stiti zadnje staklo od pada, dok recimo neki ostali case-ovi ga mogu zastiti kod pada na zadnje staklo
Po svim reviewima najbolji je speckov pixselskin HD..
kada ispunjavam tu prijavi, dal da koristim hrv znakove đ,š,ž itd. npr za Đakovo, i da za grad i adresu stavim svoje podatke jel, drzava ostaje UK i additional Croatia? nece biti problema kada im bude pisalo UK a grad đakovo?
Najbitnije je da postanski broj i drzava bude tocno ispunjeno.Oni ovako i onako salju to prema nama, a nasa posta prema postanskom broju salje dalje.tako da mislim da nema neke greske ako ne napises.
oke, thx
Stavljajte u aditonal info HR-Croatia
zasto ja nemogu nac na us storeu taj app?
moras u itunesu bit logiran sa us accoutnom i onda klikni na link
Evo ja jučer naručio svoj Bumper, stigla mi potvrda, piše da dolazi 14.10...pa bumo vidli :)
don, preko koje zemlje si otvorio account? i kako si sredio da ti dode u hrvatsku? jel nudilo pod zemlja, opcija: Croatia?
p.s. mene su sad zvali iz t-mobile sluzbe za korisnike i rekli da su dobili sluzbeno ocitovanje od applea! kakti ,apple nije duzan staviti bumper na hrvatski account, jer t-mobile nije zastupnik, vec samo distributer za iPhone!
znaci, svi koji su cekali da ce se do 30.9. otvoriti aplikacija na hr. accountu, neka probaju preko su ili uk, nekako navesti croatia u adresi i nadati se da ce vam doci na kucnu adresu, ili pak neku drugu triper kombinaciju..
Evo sad vidim da je T-Mobile iz pitanja i odgovora maknuo stavku o besplatnom kućištu... ja sam isto naručio bumper, HR adresa, Country: UK, a pod additional address info: Croatia... poslali mi mail da su primili narudžbu i da očekujem bumper oko 12.10. ... A adresa za dostavu mi izgleda ovako:
Ime prezime, Ulica i broj, Croatia, Zagreb, 10000, Great Britain
LOL... baš me zanima da li ću ja ovoj bumper ugledati na svom pragu :D
easium tako je.
E sad moze li mala pomoc, napravio sam uk accaunt (neku tamo londonsku adresu) i gdje sad tocno upisem ovu nasu hrv da mi stigne bumper? Thx
Stavi u Additional Info: HR-Croatia
micho pojima nemam, pitaj matka! ja jos nisam napravio tu fiktivnu uk ili us adresu!!
Pa kada se skine ta aplikacija u naiphone unutar nje se ispunjava adresa za dostavu, jedini problem je što nema hrvatske na popisu zemalja, pa se odabere UK i pod dodatnu adresu Croatia, a naziv ulice, grad itd. stavljaš prave, nikakve fiktivne...
ja u koju god kućicu sam mogao dodato Croatia, Hrvatska...valjda će skužit :)
moj bi trebao doći 11.og...
Aha, u samu aplikaciju znaci kad je skinem.Ja mislio nesto na racunu samom od itunesa, trazim i gledam a nigdje nema :) sad cu. ma ako prode prode, ako ne ne.necu propast za taj bumper, ali mi je skroz seljacki od njih da su nas na takav nacin odjebali.