ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 btw....krenuli bumperi u prodaju..
a neznam, vidjet ćemo...netko je napisao strancu prije da je čekao 2,5 tjedna duže od očekivanog...
Meni je termin bio 6tog no jos nema.Mozda ipak stigne
Takoder termin za dostavu 06.10 ali ni poštara ni bumpera do danas :)
@tome0330 pogledaj od hame (budu po kauflandima - ja sam svoj kupio u frankfurtu), ja sam tamo nasao svoj sleeve, poslije cu ti staviti sliku da vidis, oko 100kn bude
http://i53.tinypic.com/sqs37q.jpg
jako tanko, isto sa svih strana, nema belt clipa. 99% fit
Meni Isto bih trebao doći 6.10 ali nije zbog toga kaj oni prije tu adresu traže u uk a onda kad služe pošaljeju za hrvatsku i još je danas praznik.Javim kad dođe..
javio mi frend da mi je došao griffin reveal case koji smo naručil prek ebaya tako da mi više bumper nije ni bitan...još samo dočekat jb i onda pun gas po telefonu :))
stavim sutra fotke da vidite kak to izgleda...(identičan je ko apple bumper samo što ima prozirnu zaštitnu foliju za stražnu stranu telefona)
ja nemam problema sa signalom uopce bez obzira kako ga drzao, i planiram narucit vapor case ali je dosta skup jos uvijek. ali kad vidim onaj crno-crveni tesko mi se suzdrzati da ne narucim heheh
Praznik ima veze samo s nama ne s Engleskom jer kod njih praznika ovog nema :)
dobio sam neki dan bumper crni, appleov sa metalnim dugmicima jeli, i sve 5, predivan je, ali velika zamjerka ide utoru za slusalice koji je sa bumperom predubok! barem za moje susalice! ni technicsove ne idu unutra, a ni sonyeve in ear!
za kad ti je pisao datum isporuke? Meni 6tog, i jos nema hmm..
narucio sam ga 28.09, i sad ne pamtim datum isporuke kojeg su mi mejlali! ali dao sam adresu frenda u italiji, pa je moguce da je dostava tamo brza!
Ja sam naručio 30.09. preko Italije i došao mi jučer, a i pisalo je da će bit između 8. i 12. listopada. Ja imam Sennheiser MM 50 iPhone i začudo pašu na utor za slušalice, makar sam mislio da neće zbog komentara po forumu.
Danas mi je dosao bumper koji sam narucio 29.9....uglavnom 31000 Osijek, Great Britain. :)
ja sam narucio 28.9. za Đakovo i jos nista -.-
i moj stigao danas... :)
valjda ce moj onda sutra, ako je vas danas stigao u os i zg
dule said: Danas mi je dosao bumper koji sam narucio 29.9....uglavnom 31000 Osijek, Great Britain.
Koji ti je bio datum isporuke?
moj je trebao doći do 5.10.....danas je 12....strpi se, doći će 100%....
Ma znam da ce doci. Samo me zanima koliko im otprilike treba. Gubi mi signal cim ga dodirnem.
7.10. je bio datum, a dobio sam danas.
ja svog bumpera narucio sa ebaya. cisto da ga imam eto
I meni danas stigao bumper "GB"... trebao 6.10., ali valjda dok su skužili da se ipak radi o HR :D
Evo i meni je danas bumper došao, trebao je 6.10., Zagreb GB :)
Dobar je bumper, svida mi se materijal, al mi se ne svida kaj je zadnja strana gola, čudan je nekak osjećaj...
Danas dosao također bumber koji je narucen 28.09 Varaždin, GB :)
Meni stigo free bumper u utorak:)
a koje ste to boje dobili :) i neke slike malo :)
valjda crne svi xD
Evo i meni danas stigao bumper :-)
Hvala Apple, hvala T-mobile :-D
Ako netko od Vas ima koji viska za prodat neka mi se slobodno javi na pm, ali mora biti oriđiđi od Apple-a !!
Meni je isto pisalo 6.10 i još ništa! Daj mi recite jel vam stiglo u kaslič ili ste morali ič na poštu podič?
Meni je dosao u sanducicu.
Stigao mi bumper. :)
Ja sam uzeo Speck, fini materijal na pozadini i oklop oko metalnih rubova
Kako dobiti besplatni bumper nakon 30.09.? Tražio sam na apple supportu za iphone mail ali nudi se samo broj telefona..
Evo i meni je stigao danas i na pocetku mi je bio bezveze sad mi je sve bolji samo da nije crni!!!
Stigao i moj.
Pardon nije applov bumber već Speck pixselskin hd, kvaliteta izrade vrhunska, svaka preporuka, doduse jos nisam vidio ostale pa nemogu usporedit koji bolje izgleda, ali cu ovih dana kad frendovi dobiju svoje, svi narucili različite:)
Meni stigao jucer onaj prozirni, nije los :)
jedno offtopic pitanje da ne otvaram novu temu, jel zna tko gdje se moze u hrv kupiti apple universal dock? ima u dodatnoj ponudi iphonea 4 na t mobile stranicama ali jos nisam naisao na t centar da ima nesto osim 3g docka, hvala
Malo su im cijene prenapuhane, dock 409 kn a u t centru 220 kn, samo moram cekati da im stigne :(
Napravio sam danas UK account s namjerom da provjerim može li se još uvijek naručiti free bumper. App je još uvijek prisutan na appstoreu i može se naručiti ali nema apple bumpera već desetak griffina, belkina i sl. Može li netko sa USA accountom provjeriti da li tamo ima apple bumpera pri izboru?
Jel netko stavljao prozirnu foliju i bumper? Meni se ta kombinacija nije bas pokazala najsretnijim rjesenjem jer bumper stalno na rubovima podize naljepnice sa obje strane.:(
Ja sam uspio stavit folije napred i iza i onda bumper...treba bit u pola milimetra točno stavljeni protectori, ja sam ih 3 bacio prije nego kaj sam uspio...
Mene zanima od kojeg je materijala napravljen bumper. Smeta li ako ga drzite u džepu? I ima li bijelih za kupit?
Ja imam bijeli, vrati se nekoliko strana unazad. Stavio sam i sliku i link na ebay prodavaca...uglavnom jako kvalitetno je napravljen.
Citao sam dosta horor prica o tome da bumper ostecuje metalni okvir iphonea.
http://www.coveringweb.com/2010/08/apple-bumper-may-damage-your-iphone-4.html
http://discussions.info.apple.com/message.jspa?messageID=12256415
tomislav said: http://discussions.info.apple.com/message.jspa?messageID=12256415
hm hm, gadno.. dakle niš od bumpera, sena ultra slim se naručuje uskoro..
tomislav said: Citao sam dosta horor prica o tome da bumper ostecuje metalni okvir iphonea.
http://www.coveringweb.com/2010/08/apple-bumper-may-damage-your-iphone-4.html
http://discussions.info.apple.com/message.jspa?messageID=12256415
guma a da oštećuje metal? prvi glas....ja sam svoj skidao jedno 20x i nikad ništa (malo-malo ga skinem da pobrišem kompletan telefon sa pamučnom krpom)... i nikakvih tragova ili sl....meni je veća panika bila da ja osobno ne oštetim telefon sa svojim noktom (budući da ga se jedino tako može namjestiti da sjedne kako spada)...
ne kažem da nije moguće, ali dok ne osjetim na "vlastitoj" koži ne vjerujem...ionako od davnih dana (čitaj 2g modela) slušam gluposti kako je iphone i sve u vezi njega smeće...