Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• angel
  • MirsoKa
  • dpeji
  • Darko Kontin
  • LogitechExpert
  • ellaa
  • McLaren
  • gogsy7
  • ozzbozz
  • nikolamujdzic
  • Ilija
  • ilovric
  • nora
  • Oblique
  • iPekica
  • JagicNikola

Tko je online (0)

Jeli ovo istina?? Što vi mislite??
  • Švrljajući po drugim forumima naletih na ovaj post. Što vi mislite jeli ovo istina da Apple radi ili je neko ovu curu pošteno zeznuo. Ja mislim da je ovo nemoguće.

"Informacija Iz Italije! Ukratko... Na iPhone-u 3G Simfree 3.1.3 sam legalno preko itunes-a uradila update na 4.1 i od tada je zakljucan. Telefon je kupljen u Italiji. Posle info koje mi je izbacio itunes da je telefon kraden i da mu je IMEI black listed, kontaktirala sam Apple Store u Italiji gde je i kupljen telefon i dobila odgovor da telefon nije kraden, proverili su IMEI, simfree je, proverili su i nije bio vezan ni za jednog operatera, vec je stvar u tome da je Apple poceo 3G i 3GS telefone iako su simfree da daljinski zakljucava posle 6 meseci ukoliko kada radite update preko itunes-a ustanove da IP adresa nije u zemlji odakle je kupljen telefon. Na moje pitanje, pa dobro ali zasto bi mi ga onda prodali kao simfree pa mi ga posle 6 meseci zakljucali? Dobila sam odgovor da u Italiji konkretno ciste trziste od 3G i 3GS i da polako idu ka tome da ukinu simfree. Htela sam da podelim iskustvo sa vama da se ne opecete kao ja, jer bas je cudna situacija, potvrdli su mi da je simfree i da nije kraden i da su ga zakljucali. Tako da cak i kome ne treba JB pa hoce legalno da digne na neki novi fw neka se malo prvo raspita oko poslovanja Apple-a u zemlji u kojoj je kupio iPhone, pa tek onda da radi update..."

• 1 Komentar sorted by
  • Lažu! Nek ova zenska tuzi apple ako je ovo istina, dobit ce masne pare.