Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Keulana
  • bionda
  • ecvis17
  • frosty89
  • gleutar
  • sara
  • MoschuS
  • leanabelle
  • Phantom_Lord
  • maak
  • pecallo
  • Iwaa
  • alenq
  • jedan.tamo
  • dule
  • Jose233
  • mojca
  • dale_cooper007
  • kiFla
  • Braacic

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pojačavanje zvuka na Macbook-u
  • Dali postoji neki dodataka da se zvuk dodatno pojaca, jer mi se nekada čini da mi je pre slab. Znam da u nekim playerima ima, ali dali se može pojačati za sve potrebe. Hvala

• 8 Komentara sorted by
  • Nema, u biti možda postoji software, ali ne preporučujem, jer ako je to Apple tako napravio, znaći da je izvukao maximum iz tih zvučnika za najbolju kvalitetu.

Ako trebaš jači zvuk, savjetujem neke vanjske zvučnike.

• skini digital power station plugin (dps) za itunes. puuuno bolji zvuk, a i jaci.

iPad 3 | iPhone 4
  • Audio Hijack Pro ima jednu od mogućnosti da ti radi system wide promjene zvuka, ali samo za to bi ti mogao biti overkill. Također preporučam vanjske zvučnike.

Post edited by soic at 2010-09-25 12:46:11
  • ako ti je neka stvar tiha desni klik na stvar u tunesima/get info/option/ staviš na +100% i tak ostaviš i čuješ odmah da je glasnije, isto to možeš napraviti za cijeli album koji prethodno označiš, netrebaš skidati nikakve sofware i prljat si komp sa nekim šugavim aplikacijama :) probaj pa javi...macbook tj. glasnoča itunesa je sada na pola jer imaš + i - 100%, znači da su mislili na to u apple-u :) LP

Post edited by ivica-zg at 2010-10-22 13:40:30
  • nemoj puno očekivati od membrane površine nokta palca.. poslušaj savjet i uzmi nešto external. inače ako volumen na njemu ide preko 90% sa nekom wav ili 320kbps kvalitetom, dobit ces sve samo ne zvuk

• Evo dobrog programa za te stvari može se i na videu i audiu pojačati. Sa time da nakon te obrade zvuk ostane pojačan i ima equalizer tako da se doradi kome treba, a zove se Boom

• ja koristim BOOM i savrsen mi je :) evo link http://www.globaldelight.com/boom/index.html

• da se ubacim sa svojim pitanjem, imac 27, vanjski logitechovi z4 zvucnici, zvuk je prelos u uspredbi sa windowsima i desni zvucnik je 30% jaci lol, a namjesteno je 50%-50% raspored zvuka, jel tko zna u cemu bi mogao biti problem?