Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• Saby1978
  • andrej1234
  • tonik
  • kraguljgoran
  • gf38
  • SinkeSS
  • cromen
  • kvaju
  • mmike
  • Marijo
  • kriksy
  • sbogadi
  • ikdes1gn
  • this charming man
  • Ivana555
  • mafijaš

Tko je online (0)

P: iPad 3G - 32GB, skoro po nabavnoj - samo 1 komad.
  • Evo kao što naslov govori, prodajem još jedan iPad 3G 32GB. Od sutra sam u ZGu (oko ZGa) pa ga možete kupiti za samo 200 Kuna više nego što košta u Apple store Italija.

Imam račun, kupljen je 04.09.2010, garancija godinu dana, a više možete pročitati i ovdje:

http://www.mackorisnik.com/forum/discussion/14906/p-ipad-32gb-3g-povoljno-isporuka-na-ruke-zg/#Item_1

Znaći nikakva muljanja, prekrivanja i laganja, sve je transparentno. Nisam vraćao talijanksi porez (IVU), sve je čisto i sve se može provjeriti. Moja zarada je ovdje 200 Kuna i to je sve.

Da je situacija drukčija i da nema problema prilikom vraćanja talijanskog poreza, cijena iPada bi bila puno manja, ali eto, nažalost, je kako je.

Više neću prodavati iPadove, jer jednostavno nema volje za to, no ako netko ipak želi preko mene iz TSa uzeti iPad, javite mi se da se dogovorimo.

Za ovaj iPad možete me zvati na 091/250 3313 ili 099/22 00 683 (oba broja su u T-Mobile mreži) i možete mi rezervirati. Hvala.

Post edited by Pejo at 2010-09-27 17:55:34