Pozz svima! Zanima me , ako netko zna tocnu informaciju, kolko kosta Iphone 4 u Americi u New Yorku?? Imam mogucnost da mi frend kupi iphone 4 sljedeci mjesec, kad ide u New York, pa me zanima kolko tamo kosta?? Kaze mi drugi frend da kosta 600 dolara, al zelim jos cuti i druga saznanja i tocnu informaciju. Pa ako mi netko moze tocno reci, bio bi jako zahvalan. Dvoumim se , dal da ga cekam iz Amerike, ili da ga samo kupim u T-mobileu kod nas... Jasna mi je garancija i sve to skupa....al ..zanima me! pozz svima
nemoze se kupiti samo uredaj?? kao kod nas simpa paket??
Ali ida je 600 dolara opet ti je isplativije ovdje kupit za 3500 i imas garanciju:)
$499 + Taxa za 16GB (8.87%) $599 + Taxa za 32GB (8.87%) Moze se kupiti bez ATT kontrakta. I dobijes SIM Katicu od ATT u telefonu. Nije Jailbroken i Zakljucan je. Na iOS 4.0.2 Znaci nema Jailbreaka nema unlocka.
ako vec ide u new york, nek pregleda craigslist(njihov oglasnik) i nade ga dosta jeftinije. cash and carry
NEMOZE :)
hebiga...... :-(
Evo ti jedna zaista tocna info.U apple storeu. Ti frend trqzi iphone 4 contract free i dobije ga za 660 dara s porezom njihovim otprilike.Znaci to je tel.koji je zakljucan na at&t ali nije vezan ugovorom.To ti je 100 posto tocno.
Can I buy an iPhone without an AT&T contract?
No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone#faqs
btw. @bsobak, svjestan si da pravo na servis u garantnom roku možeš ostvariti samo u US?
Istina je da se moze kupiti bez ugovora, samo ce biti zakljucan na at&t. sad ne znam jel se dobije njihova kartica, al ak ne neka svakako uzme..
Jesam li ja gore napisao da imam 100 posto tocnu info.Meni je Patricija trebala uzet iphone u chicagu i otisla je u app store i trazila contract free i rekli su joj da nema problem.660 dolara i jos dobijes i karticu a sto se tice serv.Ja sam imao 20 iphona i to 16 sto sam kupovao prek oglasa iz njemacke itd i jikad mi se nijedan nije pokvario a sve koje sam imao s garancijom svaku mi se pokvario.
@omakad zasada nema JB, bude za koji tjedan..
pobogu zašto bi itko kupovao zaključani iPhone u Americi kada može to isto napraviti u RH za manje novaca i gnjavaže te još ima i godinu dana garancije na nj????
Ili za malo vise novaca kupi otkljucani preko oglasnika i nemora ic do amerike i mucit se :) Ja sam isto mislio da je u Americi otkljucan skroz oko 600$ onda bi see to isplatilo, ovako sve otpada!
nemoraš... prijatelj je kupio prije 3 tjedna u NY-u 4g 32gb za 400USD preko nekog švercera...
ja sam svog kupio otključanog za 499 funti (minus VAT) u Londonu.
ja sam naručio iz kanade za 660CAD otključanog, stiže mi za malo više od 2 tjedna
isuse boze dragi.Jesam li napisao gore da nemora sklopit nikakav ugovor sa att ,nego trazi contract free i dobije ga za 660 dolara jeb.mater vise .Znaci to je iphone koji je zaklkjucan na att ,ali nemora se imat ugovor da bi ga dobio.
osim sto su zakljucani na att mrezu i treba imati att karticu pri aktviaciji ima li jos kakvih caka i fora kupljenih telefona u amreci?? kao npr punjac, napon...naime trebali bi mi stici kroz kratko vrijeme par komada iz amerike, IP4 16 gb cca 1600kn, komad.
Sa naponom nemq veze nikakve nego jedino sto ce se za te punjace morat kupit jos samo adapter koji fizicki mijenja izgked utikaca i to je to.kosta ti 10 do 20 kn.A cekaj hoces ti to imat za prodaju ili sta?
Moraš sklopiti ugovor s AT&T na 2 godine da bi uzeo iPhone.