Počele su izlaziti recenzije novog Apple TVa, koji nama možda i nije baš najzanimljiviji jer nemamo mogućnost kupovanja i posuđivanja filmova i serija, nemamo Netflix itd, ali s obzirom da je na njemu iOS možda nam postane zanimljiviji kada se otkrije što je još sve moguće s njim :)
Recencije
Ček ti koristiš/gledaš Netflix iz Hrvatske? Kako?
?! Napisao sam da nemamo Netflix
Nemamo Netflix, ali se zato bonove za iTunes da nabavit :) A i bez toga je uredaj savrsen sto se mene tice :) AirPlay (i AirPrint) je najbolja stvar u iOS-u od verzije 2.0 i AppStorea :)
evo jedna od opcija za netflix:) link
Od kud potvrda da se gore vrti iOS?
Ima na Appleovom serveru za skinut iOS 4.1 za TV.
ja ga najbolje vidim kao adapter za plejanje sadrzaja s ajfona na teve! predobro! pa samo kabel da kupis, doci ce te par sto kn, ovo 99$ i masu je elegantnije rijesenje!
Upravo to. S tim da kabel ne mozes koristit ni iz svake aplikacije ni iz svakog kuta sobe. Ovo ces moc bilo koji video il audio pustit bez problema iz bilo koje aplikacije.
Nakon što sam pročitao Engadget review sam odustao od njega i ostao zadovoljan svojim Plexom i spajanjem kablom do TVa :)
Ali definitivno mi se sviđa smjer kojim idu i ove Air fore pa sa nestrpljenjem čekam v. 2.0.
Evo rastavila ga ekipa sa ifixit na dijelove i ima 8gb memorije i 256 mb rama, stane tu dosta aplikacija :) nije loše za $99.
Strasan je mali, jedva cekam da stigne :)
Ne kuzim u cem je fora?
Jel mi mpze netko objasnit na koji nacin funkc. apple tv. Recimo posto kod nas ne funkcionira taj netflix ili kak se vec zove kako se kod nas mogu iskoristit funkc.apple tv-a.Ako recimo zelim gledati nekakav film da li sw film stavlja na hard od tog tv-a ili recimo film je na kompu a apple tv sluzio samo kao air prijenos do tv-a itd.RAzmisljam o kupovini tog apple tv pa me zanima.I kako recimo funkcioniraju prijevodi na flmovima.Da li moras prvo konvertirat i zalijepit titlove u handbrakeu ili tako nesto itd.
Iz iTunes librarya s kompa ili iOS uredaja streama, a titlove prikazuje ako su u odredenom formatu. Uglavnom, kao da pripremas film za iOS uredaj, tako ga moras za TV pripremit.
Dal je za rad TV-a potreban komp?
deYo said: Dal je za rad TV-a potreban komp?
nisam bas shvatio ovo! TV kao TV program?
Bilo bi super da se moze za njega raditi Aplikacije. TO bi bilo nesto prejebeno.
Mogu se i radit i instalirat aplikacije bez jailbreaka il ikakvog hakiranja, jedini je problemcic sto ne postoji launcher za njih.
treba prvo vidjeti kako su zamisliti koristiti te aplikacije! daljincem? ili najbolje sa iphonom, pa ko neki wiimote sa multitouchom :D mmmmm bit ce ludih aplikacija i igra! ima dobru perspektivu taj TV sa iOSom gore!
Jel mi moze netko objasniti ukrakto ,koje su tocno razlike izmedju prve i druge gen apple tv.Pokusavam nesto iskombinitar i sad razmisljak da li mi se vise ispalti uzet prvu gen ili drugu ,jer jednosatvno ne razumijem razlike.Da li prva gen.moze raditi sve sto i druga ,znaci vrtit sve iste formate ,wirellesom bit skopcana na komp itd.Eto koju gen da ja ubodem? Stvarno citao sam po netu ,ali sve mi je to nekak ,u biti ne razumijem dosta toga tih formata sta je za sta itd pa molim pomoc od nekoga.Mislim da ficho i kinsif recimo.Isto tako ne razumijem koja je sad to fora sa iosom na apple tvu.Ajde decki samo ukratko ako se nekome da danapisa e nesto.Hvala vam unaprijed.Kupim vam svakom ipod kad dobijem k15.
Vec su ga jailbreak, rastavili i prebacili na iPod Touch. Nije proslo ni dva dana :)